Çözüldü van152 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diablotularz

Silver Üye
merhaba, uzun süre önce leadercheats diye bir firmadan icon esp aldık. ESP'i 1 gün kullandık. 2. gün hesaplar secureboot uyarısı vermeye başladı. Aldırış etmedim ve hilenin süresi bitti diye oyunu bırakmıştım.

Oyuna girmeye çalıştığımda "Bu cihaz artık oyuna erişemez" gibi bir uyarı alıyorum, hata kodu da VAN 152. Bu durumu en basit yoldan nasıl çözebilirim?

Ve ya;

Van 152'i VAL5'e çevirmek istesem, ücretsiz bir şekilde çevirebileceğim bir yöntem var mıdır?

Son düzenleme:
merhaba, uzun süre önce leadercheats diye bir firmadan icon esp aldık. ESP'i 1 gün kullandık. 2. gün hesaplar secureboot uyarısı vermeye başladı. Aldırış etmedim ve hilenin süresi bitti diye oyunu bırakmıştım.

Oyuna girmeye çalıştığımda "Bu cihaz artık oyuna erişemez" gibi bir uyarı alıyorum, hata kodu da VAN 152. Bu durumu en basit yoldan nasıl çözebilirim?
Donanım yasaklanması almışsınız. Spoofer satın alabilirsiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spoofer al ve keyfine bak :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
spofer için sein.lol adlı firmayı önere bilirim bu konuda çok iyiler

forumdaki satıcılardan spoofer satın alıp kullanılışına göre yaparsan hwid banın kalkar yada 3 4 ay bekle öylede geçer tabi vaktin varsa

Ve ya;

Van 152'i VAL5'e çevirmek istesem, ücretsiz bir şekilde çevirebileceğim bir yöntem var mıdır?
Spoofer Alman gerekiyor istersen yaz yardımcı olayım discord: looteam veya sunucuya gelip ticket açabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt