delaydaki arkadaşların hepsi almaya başladı ve tekrar delaya düşemiyo kimse bi çözümü vs varsa yardımcı olursanız sevinirimYoo kimse yemiyo 152 falan
val5 e düşsek yeterli hocam gerisi kolay teşekkürlerdelaya sadece val5'den düşüyor onun dışında amidewin kullansan yeter sana. delaya düşmesin istiyorsan yeni bir ssd alacan
val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı![]()
tamam bende val 5 yiyordum zaten şu güncellemeye kadar güncellemeden sonra hiç bir şekilde delaya düşemiyorum normalde girsem 1 el götürüyordu sonra val 5 atıyodu up down atınca normalde herkes delay düşer şimdi o da olmuyordelaya sadece val5'den düşüyor onun dışında amidewin kullansan yeter sana. delaya düşmesin istiyorsan yeni bir ssd alacan
val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı
hocam amidewin asus desteklemiyormuş başka bir önerin var mıdır yine de teşekkürlerdelaya sadece val5'den düşüyor onun dışında amidewin kullansan yeter sana. delaya düşmesin istiyorsan yeni bir ssd alacan
val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı piyasadan bu işi böyle yapmadan bir çözümü olan tiplerden para verip spoof almayın forumdaki spooflar yeterli isteğiniz için