Çözüldü VAN152 dalgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cgmafyasi

Master Üye
İletişim
beyler bugün gelen yamayla birlikte herkes van152 yemeye başladı val5 alanlar bile artık van152 yiyor ne oldu ne değişti bilen var mı ve val5 alırken artık van152 alan var mı?

çekilen seriallerin boyutunda bir değişiklik yok buda çekilen yeni bir veri yok bir değişiklikde yok anlamına gelir... 152 genelde anakart ve bios'dan verir val 5 disk'den verir güzel spoof atın serialleri değiştiremiyonuzdur.. spoof sonrası serialler değiştimi diye kontrol edin. daha dün bir ban açma işlemi yaptım bir sorun yok gözüküyor

önerebileceğiniz spoofer var mı van152 için
delaya düşse de olur van152 yi geçsin yeter

hocam aynı hata bendede var normalde up down yapınca delaya düşerdin artık o da olmuyor vpn falan denedim o da nanay spoof attım o da olmadı sağlam güncelleme gelmiş gibi

delaya sadece val5'den düşüyor onun dışında amidewin, format, bios up down yeter sana. delaya düşmesin istiyorsan yeni bir ssd alacan

val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı piyasadan bu işi böyle yapmadan bir çözümü olan tiplerden para verip spoof almayın forumdaki spooflar yeterli isteğiniz için hele windows üzerinden kernelle hdd serial değiştirenlerden kaçın :D

delaya sadece val5'den düşüyor onun dışında amidewin kullansan yeter sana. delaya düşmesin istiyorsan yeni bir ssd alacan

val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı :D
val5 e düşsek yeterli hocam gerisi kolay teşekkürler

delaya sadece val5'den düşüyor onun dışında amidewin kullansan yeter sana. delaya düşmesin istiyorsan yeni bir ssd alacan

val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı
tamam bende val 5 yiyordum zaten şu güncellemeye kadar güncellemeden sonra hiç bir şekilde delaya düşemiyorum normalde girsem 1 el götürüyordu sonra val 5 atıyodu up down atınca normalde herkes delay düşer şimdi o da olmuyor

val5'İ aşmak için bilgisayar windowsu açmadan önce vanguard daha açılmadan bir driverin olacak o driver serialeri değiştircek onun dışında işi doğru yapıyorum diyenlerin tamamı tokatcı piyasadan bu işi böyle yapmadan bir çözümü olan tiplerden para verip spoof almayın forumdaki spooflar yeterli isteğiniz için
hocam amidewin asus desteklemiyormuş başka bir önerin var mıdır yine de teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt