urs vista fanboi Efsane Üye Katılım 4 Nis 2023 Mesajlar 4,414 Beğeniler 2,458 30 Kas 2025 #1 Başlık çözümü nedir beyler lolde alıyorum
AndreSantos Efsane Üye Katılım 22 Eyl 2023 Mesajlar 4,690 Beğeniler 949 30 Kas 2025 #2 cwn' Alıntı: Başlık çözümü nedir beyler lolde alıyorum Genişletmek için tıkla ... bişey kullanmıssın dt olmuş spoofer filan atmadıydan çözümü o dosya yoluna git sil spoofer kullandıysna geçmiş olsun Oyla 0 Downvote
cwn' Alıntı: Başlık çözümü nedir beyler lolde alıyorum Genişletmek için tıkla ... bişey kullanmıssın dt olmuş spoofer filan atmadıydan çözümü o dosya yoluna git sil spoofer kullandıysna geçmiş olsun
urs vista fanboi Efsane Üye Katılım 4 Nis 2023 Mesajlar 4,414 Beğeniler 2,458 30 Kas 2025 #3 furkan31314341' Alıntı: bişey kullanmıssın dt olmuş spoofer filan atmadıydan çözümü o dosya yoluna git sil spoofer kullandıysna geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim değerli cevabın için ama şöyle dt olduysa valodan da ban yemem gerekmez miydi valoyu oynayabiliyorum Oyla 0 Downvote
furkan31314341' Alıntı: bişey kullanmıssın dt olmuş spoofer filan atmadıydan çözümü o dosya yoluna git sil spoofer kullandıysna geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim değerli cevabın için ama şöyle dt olduysa valodan da ban yemem gerekmez miydi valoyu oynayabiliyorum
AndreSantos Efsane Üye Katılım 22 Eyl 2023 Mesajlar 4,690 Beğeniler 949 30 Kas 2025 #4 cwn' Alıntı: çok teşekkür ederim değerli cevabın için ama şöyle dt olduysa valodan da ban yemem gerekmez miydi valoyu oynayabiliyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman tempi temizle res at tekrar dene Oyla 0 Downvote
cwn' Alıntı: çok teşekkür ederim değerli cevabın için ama şöyle dt olduysa valodan da ban yemem gerekmez miydi valoyu oynayabiliyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman tempi temizle res at tekrar dene
yaguzk Platinum Üye Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 146 Beğeniler 27 Yaş 120 30 Kas 2025 #5 sc delete dosya ismi .sys kısmını olmadan düz ismini yaz dosyanın. Oyla 0 Downvote
AndreSantos Efsane Üye Katılım 22 Eyl 2023 Mesajlar 4,690 Beğeniler 949 30 Kas 2025 #6 yaguzk' Alıntı: sc delete dosya ismi .sys kısmını olmadan düz ismini yaz dosyanın. Genişletmek için tıkla ... reis adam spoofer atmış banmı yesin istiyon aq Oyla 0 Downvote
yaguzk' Alıntı: sc delete dosya ismi .sys kısmını olmadan düz ismini yaz dosyanın. Genişletmek için tıkla ... reis adam spoofer atmış banmı yesin istiyon aq