Çözüldü VAN 9101 Güvenilmeyen Makine Hatası Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3mree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3mree

Emre
Gold Üye

VAN 9101

Güvenilmeyen makineSürücülerini güncelle, gerekli olmayan cihazları çıkar (kontrol cihazları/USB/vs.) ve diğer oyunlarla ilgili olsa bile sistemin hile olarak algılayabileceği üçüncü taraf yazılımları kaldır.

Oyuna ilk girişim de sürekli bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı tekrar başlattığımda sorun ortadan kalkıyor ama çözüm olarak hiçbir şey yapamadım. Bilgisayarı Win11'e yükselttikten sonra bu sorunu yaşıyorum. Çözüm olarak format veya herhangi başka birşey yapmadan nasıl çözüme ulaşabilirim.
+ PC de driverlar vs. herşey güncel ve zararlı bir yazılımda yok.

spoof yaptın mı
Herhangi bir spoof olayı filan yapmadım.
Win 11 e geçtiğimde bendede buna benzer bir sorun vardı fakat çözüm bulamadım hatta belkide sorun buydu win 10 geri geçmiştim hocam
Bu şekilde deneyeyim olmazsa bende, zaten Win11 hoşuma gitmedi. Çünkü oyuna girip hatanın gelmesini bekliyorum daha sonra restart atıp tekrar giriş yapıyorum can sıkmaya başladı. Teşekkür ediyorum yorumun içinde

Herhangi bir spoof olayı filan yapmadım.

Bu şekilde deneyeyim olmazsa bende, zaten Win11 hoşuma gitmedi. Çünkü oyuna girip hatanın gelmesini bekliyorum daha sonra restart atıp tekrar giriş yapıyorum can sıkmaya başladı. Teşekkür ediyorum yorumun içinde
W11 maalesef halen stabilizasyon sorunları içeriyor ve çoğu program oyun vs sorun yaratıyor w10 dan devam hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt