free trigger bot 1 el bile oynanmaz spoofer olarakta paralı var vistavalorantta trigger bottan ban yedim van 152 hatası alıyorum bunu hangi spooferle nasıl kaldırırım bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz (detaylı anlatırsanız iyi olur çünkü bu konuları hiç anlamıyorum <3 )
bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi lazım basganfree trigger bot 1 el bile oynanmaz spoofer olarakta paralı var vista
@Vista spoofer alabilirsin öneriyorum gayet güzelvalorantta trigger bottan ban yedim van 152 hatası alıyorum bunu hangi spooferle nasıl kaldırırım bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz (detaylı anlatırsanız iyi olur çünkü bu konuları hiç anlamıyorum <3
spooferlarla uğraşma öyle şeyler başına bela olmasın 4 ay bekle hocamvalorantta trigger bottan ban yedim van 152 hatası alıyorum bunu hangi spooferle nasıl kaldırırım bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz (detaylı anlatırsanız iyi olur çünkü bu konuları hiç anlamıyorum <3 )
onlar hallediyor sen alvalla bilmiorum reis spooferi nasil calistircam falan pek anlamadım
kral bilmiyorssan yardım ederim dc mpstevalla bilmiorum reis spooferi nasil calistircam falan pek an
reis bulamadımonlar hallediyor sen al