van 152

dontasktoask

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar 120 günlük bandan 330 gün gecti fakat haylen oyuna girişimde van152 alıyorum 120 gün icersinde 2-3defa girmişimdir unutup acaba ban katlandimi ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anladığım kadarıyla 120 gün ban yemişsin fakat 330 gün geçmesine rağmen ban kalkmamış diyosun bunu anladımda altındakini anlamadım

He pardon belki 120 gün içerisinde unutup girmişim mi diyon 2-3 defa
120 gün icersinde unutup 2-3kere oyuna girimişim ama aradan 330 gün gecti haylen van 152 sorunu alıyorum

120 gün icersinde unutup 2-3kere oyuna girimişim ama aradan 330 gün gecti haylen van 152 sorunu alıyorum
haylen değil halen dost yorum kasmıyorum gidip arkadaş ortamında yazarsın rezil olursun diye yanlıs anlama

ayni gmaili kullanma riot client sil yükle yap
valorant sil yükle yaptim sifirdan gmail ve hesap acip giriş yaptim girer girmez menü gelmeden van152 geliyor geri dönüş yapacaklarmiş bakalim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt