Çözüldü VAN 152

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defthackvip

Platinum Üye
İlk yeni pc de asus anakartım var ve ud undetected hileden ban yedim ban yeme sebebim her el 30 vurmaydı hileyle alakası yok
sadece ilk banım ve nası kaldırabilirim acaba delaya düşmek istemiyorum

lütfen troll yorumlar yazmayın

Hileden ban yemişsin hesap banını açamazsın, anca perm spoofer ile hwid banını kaldırabilirsin. Temiz bir spoof atacaksın sonrasında biosunu flashlayacaksın. Temp spoofer'de işe yarar, ama 1-2 güne tekrardan banlanırsın.

Hileden ban yemişsin hesap banını açamazsın, anca perm spoofer ile hwid banını kaldırabilirsin. Temiz bir spoof atacaksın sonrasında biosunu flashlayacaksın. Temp spoofer'de işe yarar, ama 1-2 güne tekrardan banlanırsın.
ilk defa ban yiyenler raid ve bilmem işte bişe yapıp banın açıldıgını duymuştum

İlk yeni pc de asus anakartım var ve ud undetected hileden ban yedim ban yeme sebebim her el 30 vurmaydı hileyle alakası yok

Kesin her el 30 vurmadan ban yemişsindir ve bu hile ud undetecteddir birde bu hilenin ismi neydi

Hile undetected bile olsa valorant yetkilileri banwaveden dolayı ban atıyor dün benim arkadaşımın da başına geldi undetected hileden Hwid yani VAN 152 Hatası aldı kaldırman için özel spoofer veya 6 ay beklemen gerek.

Kesin her el 30 vurmadan ban yemişsindir ve bu hile ud undetecteddir birde bu hilenin ismi neydi
dostum hile ninjaware falan değil her el 40 30 arası vurdum yücelik 3 oldum sonunda smok vurdum ve ban yedim
Manuel ban yemişsin kardeş yoksa hile %100 ud durumdadır.
her el 30 40 vurdum her el hile dediler yücelik eloda
adam vurma loglarımı gösterdi 50 adet şüpheli vuruşum var hepsinde neredeyse 10 ölüm ya da 6 ölüm 30 kill vb smok içi odin ace atmalar vb

Ban yemişsin geçmiş olsun. İlk banın olduğun için amidewin afuwin işini görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt