Çözüldü Van 152

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Saddasli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saddasli

Diamond Üye
Agalar başlıktanda anlayacağınız üzere van 152 yedim PC Asus fale şeriat number se olur normal spooferde olur ama PC benim olmadığı için bide önemli şeyler olduğu için bios up Down yapamıyorum format atamıyorum ondan dolayı formatsiz updown olmadan bi spoofer veya fake serial number değiştiren programla varsa atabilirsiniz

önemli şeyleri yedekle sonra amidewin başka türlü garanti olmaz format ve updown gerekli ama istediği şekilde 50-60 dolara spoofer vardı sanırım epvp’de güvenilebilecek

ketçap mayonez ?
Kardeşim git başka yerde spam yap adam akıllı cevap verenler yazsın böyle kişiler yazmasın lütfen
önemli şeyleri yedekle sonra amidewin başka türlü garanti olmaz format ve updown gerekli
Ya bu formatsiz spoofeler var şu fake şeriat number varya oyuna girmeden önce calistiron ama PC kapanınca serial gene eskisi oluyor onlardan hala yokmu

Agalar başlıktanda anlayacağınız üzere van 152 yedim PC Asus fale şeriat number se olur normal spooferde olur ama PC benim olmadığı için bide önemli şeyler olduğu için bios up Down yapamıyorum format atamıyorum ondan dolayı formatsiz updown olmadan bi spoofer veya fake serial number değiştiren programla varsa atabilirsiniz
30 dolara temp spoffer alabilirsin

merhaba bende van 152 yedim eğer cozum bulursan discordtan ulaşırmısınız sen veya herhangi bir arkadaş KURU SIKI CANO#4994

Kardeşim git başka yerde spam yap adam akıllı cevap verenler yazsın böyle kişiler yazmasın lütfen

Ya bu formatsiz spoofeler var şu fake şeriat number varya oyuna girmeden önce calistiron ama PC kapanınca serial gene eskisi oluyor onlardan hala yokmu
formatsız spooferların ücretsizleri çalışmıyor ya ücretli alıcak ya da format+bios yapıcak

önemli şeyleri yedekle sonra amidewin başka türlü garanti olmaz format ve updown gerekli ama istediği şekilde 50-60 dolara spoofer vardı sanırım epvp’de güvenilebilecek
Amidewin çalışmıyor. Format ve bios up / down olmadan spoofer yaparsan delay ban yersin. Kernel spoofer kullanabilirsin ücretsiz bulacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt