Dianoraabey
Uzman Üye
Acaba cihaz banı hakkında yardımcı olabilecek varmıdır anakartım Gigabyte H410M H V3 Bios Update/Downgrade yapamıyorum hata alıyorum.
flashla alakalı olma ihtimali var mı belki updateyi yazdıramıyordur flashaHocam yaparken güncellemeyi okunamama gibi bir hata veriyor bir arkadaş toplama PC olduğu için öyle yapıyor demişti bende Casper müşteri hizmetlerinden bios dosyası almıştım ve dosyadada aynı hatayı almıştım nasıl çözerim emin olun bilmiyorum aylardır valorant oynayamiyorum yardımcı olabilecek varsa ne minnettar olurum
Yarın bana yardımcı olur musunuzflashla alakalı olma ihtimali var mı belki updateyi yazdıramıyordur flasha
olurum hocamYarın bana yardımcı olur musunuz
Olmazsa size telefon numaramı iletebilirim görüntülü arayarak gösteririm size oluşan hatayıolurum hocam
anakartın supporteri çözemediyse ben nasıl çözücem bilmiyorum ama yapabildiğimi yaparım hocamOlmazsa size telefon numaramı iletebilirim görüntülü arayarak gösteririm size oluşan hatayı
Zaten sistemsel olarak dolandırıldığımı düşünüyorum Casper tarafından benim verdiğim fiyata daha iyi bilgisayar alınırdı yakında onun hakkında şikayette bulunacağım neyse bu konu nerden açıldıysa, belki çözeriz yaanakartın supporteri çözemediyse ben nasıl çözücem bilmiyorum ama yapabildiğimi yaparım hocam
ver paralarımıne hatası veriyor hocam
ver paralarımı
ne zaman hallederiz hocam