Dianoraabey
Uzman Üye
Acaba cihaz banı hakkında yardımcı olabilecek varmıdır anakartım Gigabyte H410M H V3 Bios Update/Downgrade yapamıyorum hata alıyorum.
link atmanız mümkünmüdür ?Hocam yeni açılan valorant spooferina bi goz atmanızı öneririm
Atıyorum hocam https://cheatglobal.com/konu/valora...irma-tuem-anakartlar.31425/page-2#post-559921link atmanız mümkünmüdür ?
Bende updte olmadığı için çoğu spoofer olmuoİşte hocam bunu yapabilirim normalde ama bios update downgrade yada normal sürümü güncellemeyi yapamıyorumm hata verip duruyor güncelleme sırasında
ne hatası veriyor hocamİşte hocam bunu yapabilirim normalde ama bios update downgrade yada normal sürümü güncellemeyi yapamıyorumm hata verip duruyor güncelleme sırasında
Hocam yaparken güncellemeyi okunamama gibi bir hata veriyor bir arkadaş toplama PC olduğu için öyle yapıyor demişti bende Casper müşteri hizmetlerinden bios dosyası almıştım ve dosyadada aynı hatayı almıştım nasıl çözerim emin olun bilmiyorum aylardır valorant oynayamiyorum yardımcı olabilecek varsa ne minnettar olurumne hatası veriyor hocam