- İletişim
umarım değildir dediğim gibi söylediğim şeyden emin değilim sadece ben öyle hatırlıyorum daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar zatenben 4. hwidimi yedim 3 gün önce insallah sınırsız olmaz
umarım değildir dediğim gibi söylediğim şeyden emin değilim sadece ben öyle hatırlıyorum daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar zatenben 4. hwidimi yedim 3 gün önce insallah sınırsız olmaz
https://cheatglobal.com/konu/40-lif...-alim-yeterli-tuem-anakartlar-her-oyun.62513/arkadşalar 121 günlük ban yemiştim 150 gün gecti fakat yeni hesapta van 152 yiyiorum ve ticketede 3gündür cevap vermiyorlar ne yapmalıyım
spoofer kullanamam sistemim garantili her girdiğimde ban katlaıoymruş galibahttps://cheatglobal.com/konu/40-lif...-alim-yeterli-tuem-anakartlar-her-oyun.62513/
Spooferimize göz atabilirsin %40 indirimli lifetime herkesinki kalktı discorddakilerin. Kalkmaz ise iade veriyoruz.
Serialleri geri alabiliyoruz.spoofer kullanamam sistemim garantili
siteniz varmıSerialleri geri alabiliyoruz.
tam katlanmıyor aslında sıfırlanıyor 120 günevalla ben trigger bot actım 2 ay ban yedim o banım haylen acılmadı 121 gündü 150 gün gecti sorun onlarda büyük ihtimal tekrardan ticket actım 5.ci ticketim bu konuyla ilgili kimse cevap vermiyor aq bir konu okudum her girişte 121 gün katlanıyormuş ayvayi yedik ya
hwid ban 4 ay diyolardi ben 3. ay denedim sorunsuz oynadim süresi tam belli olmuyor yavalla ben trigger bot actım 2 ay ban yedim o banım haylen acılmadı 121 gündü 150 gün gecti sorun onlarda büyük ihtimal tekrardan ticket actım 5.ci ticketim bu konuyla ilgili kimse cevap vermiyor aq bir konu okudum her girişte 121 gün katlanıyormuş ayvayi yedik ya
valla ben 2 ay icerinde durmadan oyuna gir cık yaptım banım kalkmışmı diye büyük ihtimal sıfırlandı banım yahwid ban 4 ay diyolardi ben 3. ay denedim sorunsuz oynadim süresi tam belli olmuyor ya
nasıl alıyon kardeşi tam olarakSerialleri geri alabiliyoruz.
bende şaşırdımnasıl alıyon kardeşi tam olarak