Van 152 geçme methodları

Crâcked hile hangisi ve val5i geçen val152yide geçer basit birşey
medusa ve bear Crâcked kullandım geçen aya kadar sonrasında birkaç van152 methodu fix yedi anakartımda hiç bir şekilde spoofer vs. çalışmıyor 152 yi geçebileceğim bir oyun açığıda bulamadım :D sadece val 5 için methodum var bunun hakkında bir konum daha var anasayfada görürsün bütün detayları anlattım

medusa ve bear Crâcked kullandım geçen aya kadar sonrasında birkaç van152 methodu fix yedi anakartımda hiç bir şekilde spoofer vs. çalışmıyor 152 yi geçebileceğim bir oyun açığıda bulamadım :D sadece val 5 için methodum var bunun hakkında bir konum daha var anasayfada görürsün bütün detayları anlattım
Afuwinden saglam dump alabiliyo musun

dc bırak

@AKAzawa dc bakmıyorsunuz sanırım, biosu düşürmek için yapacağınız method winflash ve atk driver'ı kurup cmd'ye şu 2 komutu yazmak ve sonrasından programdan bios dosyasınızı seçip düşürebileceksiniz (2. komuttan sonra program kendi açılacak)
"cd C:\Program Files (x86)\ASUS\WinFlash"
"winflash /nodate"
bu yöntemde işe yaramazsa yapabileceğiniz çok bir method yok

benim anakarta hiç bir şekilde spoof atılmıyor
Brom Van152 yi geçebiliyorum fakat val 5 veriyor senin yöntemi konuya yazdın fakat anlayamadım detaylı anlatır mısın sana zahmet ve birde senin anakart modelini detaylı yazar mısın senin işimi çözücem

Şu method sende var hwid kaldıramıyon tam olarak öyle aynen
dostum engelli misin engelli taklidi mi yapıyorsun anlamadım diğer konularıma göz gezdirirsen kendin göreceksin zaten yalan söylemediğimi :D ayrıca methodta hiç bir şey yok bendee şansa keşfettim yapması çok basit anakartımda kapsül koruması olduğu için banımı kimse kaldıramıyor ücretli spooferda denedim vpn methodu fix yemeden önce 152 geçip kendi val5 methodumu uygluyordum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt