Çözüldü vampira yani HELLBUN GRAPHIC STUDIO - Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @vampira
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 08.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/kalite...graphic-studio-graphic-design-services.60888/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; ,
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. İlk defa cheatglobalde satış konusu olan ve beni dolandıran biriyle karşılaşıyorum :D Gerçekten çok komiğime gitti her neyse konuya gireyim. 08.01.2025 tarihinde gece saatlerinde yeni paylaşacak olduğum hile konuları için tasarımcı aramaya başladım. CheatGlobal formunda @vampira isimli arkadaşın konusuna denk geldim ve discord sunucularına giriş yaptım. Ardından orada ticket açtım ve bana 1 saat içersinde cevap verdiler ne istediğimi yazdım ve bana fiyat verdiler ,300TL gibi, sonra bana teklif sundu 5 ürün tasarımı 700TL yaparım dedi bende olur dedim tabii ki. Arkadaşın papara numarasına 700TL gönderdim ve açıklamaya alpcheats yazdım. Ben parayı gönderdikten sonra o gün birdaha konuşmadık ertesi gün ben naptın dediğimde bana adobe aboneliğinin bittiğini vs. itemsatıştaki satıcıdan cevap bekliyorum tarzı bişeyler yazdı. Bende sorun yok beklerim dedim. Ertesi gün ise gece 12 gibi teslim edeceğini söyledi tamam dedim sıkıntı yok. Ardından bir gün geçti ve tasarımlarım teslim edilmedi. Aksine beni sunucularından da banlamışlar bunuda bugün fark ettim. Normalde 700TL için böyle bir şikayet açmazdım ancak amacım daha fazla kişinin dolandırılmasının önüne geçmek. Bu arada @vampira kardeşim insanları dolandırmana gerek yok sen dilensen ben sana zaten 700TL atardım :D her neyse discord sunucularında yani tickettan görüştüğümüz için ve beni yasakladıkları için konuşmalara erişemiyorum açıkcası böyle bişeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim bu yüzden de konuşmaları kaydetmemiştim. Umarım sorunumu çözersiniz herkese iyi forumlar.
Geçmiş Olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1.si arkadaş sunucumdan banlı değil, kanıtları; 2. şuan anlam veremediğim şekilde bana karşı bir şeyler dönüyor, paparama gelen giden her hangi bir ücret olmadı kanıtı aşağıda, onca insan benden alışveriş yaptı, çoğu kişiler ile çalıştım ki halen çalıştığım insanlar var, yayıncı youtuber olsun bir kaç isimle çalışıyorum ve aktif bir şekilde içerik üretiyorum. Kimse şikayet olmuyorken bir kaç kişinin topluca çıkıp şikayet etmesi biraz durum aksisi.

yok degil

700 TL gibi bir miktar dolandıracak şahsen bir kişi değilim, dolandırmış olsam bile buraya çıkıp konuşacak yüzüm olmazdı, hesabımı kapatır kaçardım. Şuan ilerleyen iki siparişim var ve gayet sağlıklı ilerliyor, bu arkadaşlar gerçekten satın almasına rağmen neden sorun yaşamadan tasarımlarını alıyorlar? sonuçta onlara da tokat vurabilirim onlar da şikayeti görmüşler :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@AlpCheats Attığı kanıtlar da Müşteri Tarafı haklı bulunmuştur Aşşa da görüldüğü gibi dekont tarihi ve alpcheatse customer rolü verilen tarihler aynıdır.
image.png

@vampira adlı satıcı herhangi bir savunma yapmak istemediğini Söylemiştir
Satıcı forumdan uzaklaştırılmıştır.

Eğer şahıs hakkında emniyete şikayette bulunmak isterseniz IP, Zaman, Log bilgisini paylaşacağımızı ve işbirliği yapacağımızı hatırlatmak isteriz. Eğer maddi bir kaybınız veya gizliliğinizi ihlal eden bir konu varsa emniyete giderek derhal şikayette bulunun. Ayrıca şikayet dilekçenizin örneğini bizimle paylaşırsanız size ip, zaman, log bilgisini A4 Kağıdına yazdırılabilir bir biçimde göndereceğiz. Bu işlemleri yapmaya karar verirseniz bizimle forum nickinizi paylaşarak [email protected] mail adresinden iletişime geçin.

Saygılarımla
Cheatglobal Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt