Oyun içinde aktif et ve programı aç .NET yüklü değilse yükler.oyun icinde mi aktif edeyim oyuna girmeden mi ve .NET'i nerden indirecegim
aga yapamıyorum yardım eder misin dcden felanOyun içinde aktif et ve programı aç .NET yüklü değilse yükler.
Micro0005#1751aga yapamıyorum yardım eder misin dcden felan
Çalışırda renk ayarı tutturamamış. Duvara falan ateş eder. Ben forumda ki başka bir trigger kullandım beyaz duvara jett ultisi boşalttı bu yüzdem renk ayarı önemliçalışıyo mu ?
Ekranın ortasındaki ve belirli pixellerin renklerine bakıyor, if R > && G > şeklinde yaptım, && R < eklemeyince olmuyor. Ekleyince düşmanlara sıkmıyor o yüzden her zaman sıkmıyor işteÇalışırda renk ayarı tutturamamış. Duvara falan ateş eder. Ben forumda ki başka bir trigger kullandım beyaz duvara jett ultisi boşalttı bu yüzdem renk ayarı önemli
Yok ben herzaman sıkıyor demedim mora benzer renklerede sıkıyordu ondan dedim.Ekranın ortasındaki ve belirli pixellerin renklerine bakıyor, if R > && G > şeklinde yaptım, && R < eklemeyince olmuyor. Ekleyince düşmanlara sıkmıyor o yüzden her zaman sıkmıyor işte