sayefchamp
Normal Üye
does it work on windows 11?
valorant aimbot, valorant undetected aimbot, valorant aim hack, valorous lite private, cheatglobal hilesi, mh valorant, memory valorant hack, valorant hilesi, valorant hileleri, valorant esp, valorant wallhackYenilikler ;
CREDIT: @Sorik
- Injectör düzeltildi (ramden inject eklendi)
- loader değiştirildi loader üzerinden bypass yapılabiliyor ve indirme hataları düzeltildi
- Güvenlik güncellemesi yapıldı (belli aralıklarla yapılacak otomatik güncelleme mevcut programda bildirimi gelir güncelleneceği zaman programdan)
- overlaye ben ve riasın fotolarını koymuştum sildim ikisinide artık sadece hilenin ismi yazıyor rahatsız olmadan overlayi kullanabilirsiniz
- programdaki karışıklık düzeltildi
- ses efektleri eklendi korkmayın başlarda.
İyi eğlenceler...
UYARI: HILEYI KULLANMAK IÇIN WİNDOWSUNUZUN 10 PRO-ENTRERPRİSE-EDUCATİON OLMASI GEREKLİDİR
SANALLAŞTIRMAYI KESINLIKLE ACMANIZ GEREKMEKTEDIR
AYRICA INTERCEPTION VE RAWACCELIDE MANUEL KURMANIZ GEREKMEKTEDİR
SPOOFERINIZ YOKSA KULLANMANIZ TAVSIYE EDILMEZ
WARNING: MOUSE FREEZE PROBLEM SOLUTION PLEASE OPEN VALOSINS BYPASS AND TURN ON VIRTUALIZATION FROM BİOS MENU.
YOU MUST ALSO INSTALL INTERCEPTION AND RAWACCEL MANUAL
SUPPORTED WINDOWS VERSIONS 10 PRO - ENTERPRISE - EDUCATION
Windows 10 Home,Mobile,Mobile Enterprise,core NOT SUPPORTED
IT IS NOT RECOMMENDED USE IF YOU DONT HAVE A SPOOFER
DURUM: RISK SIZE AITTIR
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HILEYI INDIRMEK ICIN:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasıl Kullanılır:
Hileyi kullanmak için sanallaştırmanın açık olması gerekmektedir
1- Valosinsi açarak önce bypassı tıklatın program yeniden açılkdıktan sonra bypassı yapın ve blgisayarı yeniden başlatın
2- Valosinsi tekrardan açıp busefer login kısmına tıklayın ve indirmesini bekleyin
3- Menüden Inject buttonuna tıklayın
4- Gelen pencereden ayarlarınızı yaparak kaydedin ve oyuna girin
5- Oyun içinde pencereli tam ekran olmalı ve düşman vurgu rengi mor olmalıdır
Virtualization must be turned on to use the cheat
1- By opening Valosins, click bypass first, after the program reopens, you can press 1 to leave the operations to the program and restart your pc
2- Open Valosins again, click login and wait for it to download
3- Click the Inject button from the menu
4- Save your cheat settings from the incoming window and enter the game
5- The game must be full screen with a window and the enemy color must be purple
DETAYLI VIDEO:
YAKINDA...
ban durumu nedir kral?o kadar yüksek fov kullanırsan tabii ki etrafa kayacaktır veya reynaya kayacaktır. 40 fov kullanıyorum her maç neredeyse 30 kill ve etrafa kaymıyor ayrıca hilenin en stabil çalıştığı res 1920x1080dir
pc formatlıcaktım spoofer da kalkacaktı bende 1 hafta önce bile bile kendimi nesvalo ile banlattım ama o güne kadar 3 hafta falan kullandım ban yemedim işlemleri düzgün yaparsan yemezsin gibi duruyorban durumu nedir kral?
Yanlış bilgi vermeyelim, kullandığı bypass detecdet zaten en kısa sürede ban yer.pc formatlıcaktım spoofer da kalkacaktı bende 1 hafta önce bile bile kendimi nesvalo ile banlattım ama o güne kadar 3 hafta falan kullandım ban yemedim işlemleri düzgün yaparsan yemezsin gibi duruyor
Kullandığı bypass detecdet knk3 maçta yasaklandım ben adamda vurmadım anlamadım xD