ValoSins | Valorant Modded Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar arkadaşlar loaderın çok karışık olması ve injectörün birkaç hatası yüzünden madur olan arkadaşlarımızın sayısı gayet fazla oyüzden en yakın zamanda yeni bir loader ve injectör ekleyerek hileyi update edeceğiz şuanlık bunla idare etmenizi rica ediyorum saygılar.

güncelleme getireceğiz gelene kadar kullanmanızı önermem.

güncelleme getireceğiz gelene kadar kullanmanızı önermem.
ab sorun çözülmüştü kullanıyom ben banlanırsamda dmiedit sayesinde 20 dk da banımı kaldırdıgım icin sıkıntı olmaz bence neden kullanmayın dedinki

Güncelleme bitti link yenilendi ##
Yenilikler ;
- Injectör düzeltildi (ramden inject eklendi)
- loader değiştirildi loader üzerinden bypass yapılabiliyor ve indirme hataları düzeltildi
- Güvenlik güncellemesi yapıldı (belli aralıklarla yapılacak otomatik güncelleme mevcut programda bildirimi gelir güncelleneceği zaman programdan)
- overlaye ben ve riasın fotolarını koymuştum sildim ikisinide artık sadece hilenin ismi yazıyor rahatsız olmadan overlayi kullanabilirsiniz
- programdaki karışıklık düzeltildi
- ses efektleri eklendi korkmayın başlarda.
İyi eğlenceler...

Yenilikler ;
- loader değiştirildi loader üzerinden bypass yapılabiliyor ve indirme hataları düzeltildi
- Güvenlik güncellemesi yapıldı (belli aralıklarla yapılacak otomatik güncelleme mevcut programda bildirimi gelir güncelleneceği zaman programdan)
- overlaye ben ve riasın fotolarını koymuştum sildim ikisinide artık sadece hilenin ismi yazıyor rahatsız olmadan overlayi kullanabilirsiniz
İyi eğlenceler...
güncellemeler iyi gözüküyor bi format attıkdan sonra denemek icin sabırsızlanıyorum. keşke birde valorus lite gibi rudus olsaydı sağlık olsun ama.

Yenilikler ;
İyi eğlenceler...
ooo ramden enject edılıosa o programa herseyımı werırım bu arada hileyi bende denedim gerçekten kullanmanızı önerırım

can't wait to format my pc and try this wonderful cheat

Key Atanmıyor Yardımcı Olabilicek Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt