aquilacheats?Ok, AquilaCheats Creator
#Coder | Developer C / C++ / C# / Java
aquilacheats?Ok, AquilaCheats Creator
#Coder | Developer C / C++ / C# / Java
ne diyon kardeş türkçe konuş anlayamıyorum seni suriye göçmeni falan mısınla sen hangi yüzle yorum atıyorsun 8 aydır UD MW seni, 1 haftada 35kez driveri UD olan, bizden kaynaklı değil ragelemişsin diye ardunio hazır kodcu ibnoş maymun seni gavat.
yorum kasıyo herhaldene diyon kardeş türkçe konuş anlayamıyorum seni suriye göçmeni falan mısın
benim konuya da mesaj atmış anlamadım valla ne yaşıyo kafasındayorum kasıyo herhalde
Sakin reis konuyu başka bir yere taşımayalımla sen hangi yüzle yorum atıyorsun 8 aydır UD MW seni, 1 haftada 35kez driveri UD olan, bizden kaynaklı değil ragelemişsin diye ardunio hazır kodcu ibnoş maymun seni gavat.
Tekele yeğen bakıyor dostum, asıl gelir kaynağım tekel zaten.adamın hem tekeli var hem valo h1l3si satıyor tekelden para cıkmıyo herhalde cebine
37 maçtır oynadım daha, 36W 1L immortal 3 2k halen test sürüyor ve herhangi bir ban söz konusu değil hocamKaç el dayanıyor?
Eyvallah, çok sağol dostumyolun acık olsun hayırlı satıslar
Teşekkür ederiziyi satışlar
37 maçtır oynadım daha, 36W 1L immortal 3 2k halen test sürüyor ve herhangi bir ban söz konusu değil hocamban ihtimali?
Şuan 43 maç atıldı ve radiant elo aktif sıralamada bulunuyor ekibimiz ve halen bir ban söz konusu değil (Undetected)hala tespit edilmedimi almayı düşünüyorum
Sağolun, Teşekkürler.İyi satışlar