WortexSoftware
Gold Üye
- İletişim
ne yapsın doğru ürün bulamıyolar ama bekleyin !! çok iyi piyasaya gelicez10000 resellerlık var heralde 10 tane konuda goruruz yakında burada iyi satışlar hocam
ne yapsın doğru ürün bulamıyolar ama bekleyin !! çok iyi piyasaya gelicez10000 resellerlık var heralde 10 tane konuda goruruz yakında burada iyi satışlar hocam
senide biliyoruz nerden resell aldıgınıdane yapsın doğru ürün bulamıyolar ama bekleyin !! çok iyi piyasaya gelicez
Ağır olmuş bir tık ya UOSGADUOASGDASGDYIASGDIYASsenide biliyoruz nerden resell aldıgınıda
benimmi nerden alıyormuşum resellsenide biliyoruz nerden resell aldıgınıda
eğer söyliyemezsen burdan quit atman lazım büyük iftira usrnin köpekleri çoğalmış dikkat etbenimmi nerden alıyormuşum resell
pasteye devam mı canobenimmi nerden alıyormuşum resell
eğer söyliyemezsen burdan quit atman lazım büyük iftira usrnin köpekleri çoğalmış dikkat et
Sanırım Sapphire adlı firmadan yeniden satış yaptığınızı düşünüyorum. Eğer kendi başınıza bir hile yapmış olsaydınız, bunu menüde görebilirdik. Biliyorum, hemen güvenilir rolünü aldınız ama ne güzel,açıklayıcı bir yorum oldugunu düşünüyorum.benimmi nerden alıyormuşum resell
eğer söyliyemezsen burdan quit atman lazım büyük iftira usrnin köpekleri çoğalmış dikkat et
Kendi yazılımımıza geçince düzenlenecekBu hileden forumda çogu kişi satıyo hrpsidr ayrı ayrı fiyat şaka gibi bu arkadaş abartıp 2.5k yapmış