Çözüldü ValorHack Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
image.png

Dün bir konuya böyle yazmıştım çok sürmedi şikayet konusu geldi. :)

Bunları,müşterilerle konuşma tarzından vb. anlayabilirsin. keşke almasaydın. geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

:pain:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dvuciwm.jpeg
kudurmaya devam burdan

aldığım sırada bu tür postlar yoktu güvenilir satıcı tagına kandım.

@ValorHackV2 _? Son görülme Dün 20:28 da olmuş 24 saat içinde cevap gelmez ise yasaklanacağınızı bildirmek isterim

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı: @ValorHackV2
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : LifeTime Spoof+Aim hack Almıştım. Lakin spoof atılmadı hala.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 01-11-2024'ten beri
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu: https://cheatglobal.com/konu/valorhack-external-aim-esp.60726/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa): Görseller çok bişi yok sesli üzerinden konuşuyorduk lakin gerek duyulursa dekont vs atabilirim.

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın: LifeTime Spoof+Aim hack Almıştım. Ancak hile 5 gün sonra delay ban attı yok ban wave oldu yok bilmem ne vs dediler hile ud dediler. Spoof atın dedim ekstra ücret istediler onuda attım lakin işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü denk gelemedik. yaklaşık 1 haftadır dc lerini kapatmışlar mesajlara vs geri dönüş yapan yok.
geçmiş olsun hocam. Çoluk çocuktan alışveriş yapmayın. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt