- İletişim
Dün bir konuya böyle yazmıştım çok sürmedi şikayet konusu geldi.
Bunları,müşterilerle konuşma tarzından vb. anlayabilirsin. keşke almasaydın. geçmiş olsun
Son düzenleme:
kudurmaya devam burdan
@mtaprosu allah senden razı olsunBu hesabı calındı diye biliyorum. dostum falan değil tanımıyorum bile sadece objektifim
Çalınmadan önce yazdıgı mesaj buBu hesabı calındı diye biliyorum. dostum falan değil tanımıyorum bile sadece objektifim
geçmiş olsun hocam. Çoluk çocuktan alışveriş yapmayın. İyi forumlar.Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı: @ValorHackV2
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : LifeTime Spoof+Aim hack Almıştım. Lakin spoof atılmadı hala.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 01-11-2024'ten beri
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu: https://cheatglobal.com/konu/valorhack-external-aim-esp.60726/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa): Görseller çok bişi yok sesli üzerinden konuşuyorduk lakin gerek duyulursa dekont vs atabilirim.
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın: LifeTime Spoof+Aim hack Almıştım. Ancak hile 5 gün sonra delay ban attı yok ban wave oldu yok bilmem ne vs dediler hile ud dediler. Spoof atın dedim ekstra ücret istediler onuda attım lakin işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü denk gelemedik. yaklaşık 1 haftadır dc lerini kapatmışlar mesajlara vs geri dönüş yapan yok.