Çözüldü ValorHack Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xDawooD

Efsane Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı: @ValorHackV2
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : LifeTime Spoof+Aim hack Almıştım. Lakin spoof atılmadı hala.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 01-11-2024'ten beri
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu: https://cheatglobal.com/konu/valorhack-external-aim-esp.60726/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa): Görseller çok bişi yok sesli üzerinden konuşuyorduk lakin gerek duyulursa dekont vs atabilirim.

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın: LifeTime Spoof+Aim hack Almıştım. Ancak hile 5 gün sonra delay ban attı yok ban wave oldu yok bilmem ne vs dediler hile ud dediler. Spoof atın dedim ekstra ücret istediler onuda attım lakin işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü denk gelemedik. yaklaşık 1 haftadır dc lerini kapatmışlar mesajlara vs geri dönüş yapan yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanıt eklemen lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
v2

ya hesap ban yedi dedim ban wave oldu dediler diğer satıcıların dc lerine baktım kimse ban waveden bahsetmiyordular. dc de ya ban wave yok gibi kimse ban waveden bahetmiyor diyince mesajları silip life time ilan demem dc den banlarım filan diyordular

ya hesap ban yedi dedim ban wave oldu dediler diğer satıcıların dc lerine baktım kimse ban waveden bahsetmiyordular. dc de ya ban wave yok gibi kimse ban waveden bahetmiyor diyince mesajları silip life time ilan demem dc den banlarım filan diyordular
üslup desen zaten yerlerde

dc nin aktif oldğu son günde yönetici biri vardı bugün onu buldum sordum 1 günlük yöneticilik yaptım paneli filan kapattılar para verdiysen gitti dahada bişi yapmazlar diyor.

üslup desen zaten yerlerde

dc nin aktif oldğu son günde yönetici biri vardı bugün onu buldum sordum 1 günlük yöneticilik yaptım paneli filan kapattılar para verdiysen gitti dahada bişi yapmazlar diyor.
dt ürünü sana gecırmıslerdır bır de spoofa para bayıl dıye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt