valoranttan ban yedim maine gireyimmi

ben 1 hesap ile iyice oynadım reporttan ban yedim val hatasız sonraki hesabı val 5 hatasından banlattım ve direkt biosu update ettim ve windows 10'a formatladım ve c++ fln indirip valorantı indirdim ve yeni temiz hesap açıp 3-4 el spike hücum attım ve 5-6 saat açık bıraktım yine yemedim sonra ne olur ne olmaz diğerekten "CaginKyr" adlı co-adminin "10dkda valorant ban kaldırma" adlı konusundaki spoofu kullandım.
ANAKARTIM : ASUS TUF GAMİNG B450M PLUS
EKRAN KARTIM : ASUS DUAL RTX 2060
bios up yada down yap üstüne format çak kalkıyor banın ekstrta bir şey kullanmana gerek yok.

ben 1 hesap ile iyice oynadım reporttan ban yedim val hatasız sonraki hesabı val 5 hatasından banlattım ve direkt biosu update ettim ve windows 10'a formatladım ve c++ fln indirip valorantı indirdim ve yeni temiz hesap açıp 3-4 el spike hücum attım ve 5-6 saat açık bıraktım yine yemedim sonra ne olur ne olmaz diğerekten "CaginKyr" adlı co-adminin "10dkda valorant ban kaldırma" adlı konusundaki spoofu kullandım.
ANAKARTIM : ASUS TUF GAMİNG B450M PLUS
EKRAN KARTIM : ASUS DUAL RTX 2060
Girme o hesabında banlanabilir

Girdiğin bütün hesaplar ban yiyo o yüzden girme yeni hesap açmayı dene veya destek ekibine bilet gönder cihaz banının kalkma süresini öğrenmek için

Sakın girme direk hwid atıyorlar 500 tllik hesabım çöp oldu önce banı kaldır bios update falan et sonra test hesabı açıp dene eğer banlanmassan main geç

@LeftCaps neler yaşadıklarımı iyi biliyor asusta eğer banını kaldırmadığından emin değilse lütfen girme main hesap hiç olmasın
sana tavsiyem her türlü hwid belli oluyor boş bir hesapta afk bırak yicegi varsa yer içine sinmezse 1 2 gün test et .

delaylı ban olabilir spoofer yap bios uptade atıp veya downgrade

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt