sadoli3535
Silver Üye
oha reis steam link atsana
kanka 10 15 dakkaya atayım pc formatlıydı steam felan kurayım hesaplara gireyim korkudan hesaplara girmedimoha reis steam link atsana
oha reis steam link atsana
kanka 10 15 dakkaya atayım pc formatlıydı steam felan kurayım hesaplara gireyim korkudan hesaplara girmedimoha reis steam link atsana
kanka pubg girdim ve pubg 1 günlük ban attı olmaz demiştinizYok kanka hiç bişi olmaz
reis ozaman neden pubg 1 günlük ban attı bana kaç gündür girmiyordum bile vede pcde kesinlikle hile kullanmıyorum çünkü 2 tane 10 seviye geliştirilebilir silah var tanesi 13 14 bin tl geliştirmekyemezsin
yokARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA VALORANT İÇİN SPOFFER KURULU STEAMDAKİ OYUNLARIMA BAN ATMA RİSKİ VARMIDIR KESİN BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
Hocam başka bir oyunda hileyi valorantin vanguardi açıksa valodan ban yiyorsun diye biliyorumreis ozaman neden pubg 1 günlük ban attı bana kaç gündür girmiyordum bile vede pcde kesinlikle hile kullanmıyorum çünkü 2 tane 10 seviye geliştirilebilir silah var tanesi 13 14 bin tl geliştirmek
valoranttada kullanmıyorum pubgde'de valorantta daha önce ban yedim o banı kaldırmak için spoffer kurduk işte sadece spoffer steamdaki oyunlara ban atıyormu onu merak ettimHocam başka bir oyunda hileyi valorantin vanguardi açıksa valodan ban yiyorsun diye biliyorum