sadoli3535
Silver Üye
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA VALORANT İÇİN SPOFFER KURULU STEAMDAKİ OYUNLARIMA BAN ATMA RİSKİ VARMIDIR KESİN BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
yokARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA VALORANT İÇİN SPOFFER KURULU STEAMDAKİ OYUNLARIMA BAN ATMA RİSKİ VARMIDIR KESİN BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
sıkıntı olmaz diyosun yani kurban
atarsa söyle riottan arklar var açtırırızsıkıntı olmaz diyosun yani kurban
hayır la onu demiyorum anasını satayım ben valorant için spoffer kullanıyorum ya şimdi steamdaki oyunlardan ban yermiyim diyorum valoranttan bahsetmiyorum steamda 55k ya yakın evanterim varatarsa söyle riottan arklar var açtırırız
Ya kral yemezsin diyoruz yahayır la onu demiyorum anasını satayım ben valorant için spoffer kullanıyorum ya şimdi steamdaki oyunlardan ban yermiyim diyorum valoranttan bahsetmiyorum steamda 55k ya yakın evanterim var
yok seni demiyom kanka o farklı bişe söylemiş ondan dedim konuyu anlamadı sanırımYa kral yemezsin diyoruz ya
oha reis steam link atsanahayır la onu demiyorum anasını satayım ben valorant için spoffer kullanıyorum ya şimdi steamdaki oyunlardan ban yermiyim diyorum valoranttan bahsetmiyorum steamda 55k ya yakın evanterim var