Çözüldü VALORANTTA FULL UD HİLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reckol

ve konuşulmaz sırdır
Uzman Üye
Selam aleküm günlerdir merak ettiğim birşey vardı sorayım dedim, sadece bilgisi veya deneyimi olan insanlar yanıtlasın. Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde ban yedirmeyen bir hile var mı veya var mıydı? Peki olabilir mi? Bazı hilelerin 3 aydır ud 6 aydır ud 1,5 yıldır ud ve hatta never detected şeklinde yazdıklarını gördüm bunların kaçı legit? Hilelerin adınıda yazacak şekilde önerilerinizi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Olá, havia algo que eu estava pensando há dias, pensei em perguntar, apenas pessoas com conhecimento ou experiência devem responder. Amigos, existe ou existiu algum cheat no valorant que não é banido de forma alguma? Bem, pode ser? Eu vi que alguns cheats escrevem como oud por 3 meses, oud por 6 meses, oud por 1,5 anos, e mesmo nunca detectados, quantos deles são legítimos? Eu apreciaria se você escrevesse suas sugestões ou pensamentos, incluindo o nome dos cheats.
Tenho um que já tem 1 ano e 9 meses, quase 2 anos sem bans só com Arduino Leonardo sem Hostshild, precisa saber jogar legite, mas a causa de não ser banido durante esse tempo é o bypass criado por mim, e toda vez que o jogo é atualizado ele se autoupada tornando-o sempre est4eja camuflado... Prevent Hardware Private

Tenho um que já tem 1 ano e 9 meses, quase 2 anos sem bans só com Arduino Leonardo sem Hostshild, precisa saber jogar legite, mas a causa de não ser banido durante esse tempo é o bypass criado por mim, e toda vez que o jogo é atualizado ele se autoupada tornando-o sempre est4eja camuflado... Prevent Hardware Private
ardunio dışında yok mu yani?

privjet devushka

Yanlış hatırlamıyorsam analdanvalonun aimbotu 1 ay önce detect oldu.Skyrant,Immunity color bot olarak hiç bir zaman detect olmadı.Nyrex arduino 1 yıldır sağlam.Esp arıyorsan sync.top private olarak satıyor tabi erişebilirsen onada.

Son düzenleme:
Selam aleküm günlerdir merak ettiğim birşey vardı sorayım dedim, sadece bilgisi veya deneyimi olan insanlar yanıtlasın. Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde ban yedirmeyen bir hile var mı veya var mıydı? Peki olabilir mi? Bazı hilelerin 3 aydır ud 6 aydır ud 1,5 yıldır ud ve hatta never detected şeklinde yazdıklarını gördüm bunların kaçı legit? Hilelerin adınıda yazacak şekilde önerilerinizi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Piyasada ESP,Aimbot olarak Hepsi DD Ve ban yediriyor fakat UD Olarak adlandırdıkları birkaç haftadır ban yememe durumu, bu konuda sözüme kesinlikle güvenebilirsin spoof olarakta woofer mantığı 3 günde bir spoof atıyorlar ud kanka diyorlar hilelerine
Fakat Piyasada UD Olan Hile olarak görülürmü emin değilim Tek Şey ''Private Flick-TriggerBot'' bunlarda emin ol burada bulabileceğin birşey değil olsa bile Artık Private değil PUBLİC Olur, Alt yapısı hepsinin DD fakat gerçekten kullandıktan sonra esp,aimbottan daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim kanka umarım yazım sana yardımcı olabilmiştir iyi eğlenceler.

arduino hilemiz 9 ayı aşkındır ud, eski sürümleri bile ban yedirmiyor hakkımda 1-2 kişi ban yedim yazmış onu denemek için yaklaşık 1.5 haftadır hesap kasıyorum hesap immo oldu hala ban yemedim
unknown.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt