Çözüldü VALORANTTA FULL UD HİLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reckol

ve konuşulmaz sırdır
Uzman Üye
Selam aleküm günlerdir merak ettiğim birşey vardı sorayım dedim, sadece bilgisi veya deneyimi olan insanlar yanıtlasın. Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde ban yedirmeyen bir hile var mı veya var mıydı? Peki olabilir mi? Bazı hilelerin 3 aydır ud 6 aydır ud 1,5 yıldır ud ve hatta never detected şeklinde yazdıklarını gördüm bunların kaçı legit? Hilelerin adınıda yazacak şekilde önerilerinizi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Selam aleküm günlerdir merak ettiğim birşey vardı sorayım dedim, sadece bilgisi veya deneyimi olan insanlar yanıtlasın. Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde ban yedirmeyen bir hile var mı veya var mıydı? Peki olabilir mi? Bazı hilelerin 3 aydır ud 6 aydır ud 1,5 yıldır ud ve hatta never detected şeklinde yazdıklarını gördüm bunların kaçı legit? Hilelerin adınıda yazacak şekilde önerilerinizi veya düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Sweenzy denen bir arkadaşın hilesinden baya memnun olan var hatta bir kişi radi olmuş teşekkür konusu açmıştı kendiside ilgili bir arkadaşa benziyor

Sweenzy denen bir arkadaşın hilesinden baya memnun olan var hatta bir kişi radi olmuş teşekkür konusu açmıştı kendiside ilgili bir arkadaşa benziyor
biliyom onu kullanıom zaten bakalım ud devam ederse edite koyarım onu ama böyle çok iddialı insanlar görüyorum acaba legitler mi diye bi konu patlattım

Analdanvalo 1 senedir ud kullanan arkadaslarım var ben 2 ay kullandım hicbi sekilde ban yemedim fiyatı tuzlu aylık 150dolar

Intel showireframe bypasslı hilesini kullaniom 6 7 aydır ban yemedim kastım immo3 e kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt