Sancak331
Bronz Üye
ilk başta bende çalıştı fakat aradan zaman geçtikten sonra val 5 yiyeceksin.Asus Rogstrix B560-i Gaming Wifi anakarta sahibim sonuç aldım.
İşe yaramadığı için üzgünüm.
ilk başta bende çalıştı fakat aradan zaman geçtikten sonra val 5 yiyeceksin.Asus Rogstrix B560-i Gaming Wifi anakarta sahibim sonuç aldım.
İşe yaramadığı için üzgünüm.
şuan arkadaşın dediği yöntemleri tek tek uyguladım oyunu indiriyorum bakalım ne alemdeyiz.deneyen arkadaslar gerı donus yaparsa konu uzerinden daha saglıklı anlarız lütfen bos munakasaya gırmeyelim teşekkur ederim .
Hocam olmazsa bi de ben size yöntem vereyim/deniyeyim öyle deneyinşuan arkadaşın dediği yöntemleri tek tek uyguladım oyunu indiriyorum bakalım ne alemdeyiz.
30 dakikadır oyundayım val5 almadım genelde 1 saat içerisinde alıyorum. güncellemeleri gece boyu yayınlayacağımşuan arkadaşın dediği yöntemleri tek tek uyguladım oyunu indiriyorum bakalım ne alemdeyiz.
Güzel haberlerini bekliyorum.30 dakikadır oyundayım val5 almadım genelde 1 saat içerisinde alıyorum. güncellemeleri gece boyu yayınlayacağım
Ne kadar zaman geçecek 13 levelim kankacım 10 gün oldu.ilk başta bende çalıştı fakat aradan zaman geçtikten sonra val 5 yiyeceksin.
Bende win11 yapınca direk kalkıyo :d tabii burdanda ban yersem muhtemelen bu methodu denerim.Kesin sonuç vermeyebilir bende bu şekilde kalktı val5 van152 hata kodları.
Denemekten zarar gelmez arkadaşlar aşağıda yaptıgım işlemler sırasıyla mevcut. Bol şans.
Windows 11 iso kalıp dosyasını microsoftun orjinal sitesinden indirip usb 'ye rufus ile yazdır.
Yükseltme değil bak temizden biostan format atın.
Ardından bilgisayar açıldıktan sonra driverlerinizi kurun. AioRunTimes yazılımını kurun.
Ardından bilgisayarınıza windows update aracılığı ile tüm çıkan sürücüler ve güncellemeleri yükleyin.
Win11 PRO / 22H2 İS Derlemesi 22621.674 sürümünü kullanmaktayım.
Biosunuzu son sürüme güncelleyin.
Ardından hiçbir şekilde bilgisayarınıza şu konuda ki spoofer i indirin Link
Ardından valorantı bilgisayarınıza yükleyin ve oyuna girin.
Ben bu methodu denedim ve banım kalktı.
( SPOOF SERIALI DEĞİŞTİRİYOR OYUNA ETKİSİ NE KADAR VARDIR BİLGİM YOK YAPTIGIM İŞLEMLER SIRASIYLA BUNLAR )
YOK ÖYLE OLMAZ, YOK BİLMİYORSUN, YOK SALLIYORSUN DIYEN ADAMLAR AŞAĞIYA YAZMASIN BOŞ MUHABBETE GEREK YOK.
Bazı arkadaşların işine yarayabilir. Bende olduysa başkasında neden olmasın umarım sizde de işe yarar arkadaşlar bol şans.
hocam ben yaşadıklarımı söylüyorum bende kalktı zannetdim 7 seviyede gittiGüzel haberlerini bekliyorum.
Ne kadar zaman geçecek 13 levelim kankacım 10 gün oldu.
Hocam bana vere bilme şansınız var mı?Hocam olmazsa bi de ben size yöntem vereyim/deniyeyim öyle deneyin