Çözüldü Valorantta Ban süresi bittiken sonra ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MurkyFuture

Master Üye
Merhabalar, dört ay önce hile kullandığım için hwid yasaklaması almıştım, banın süresi 2 hafta önce bitti valorant hala yüklü değil tekrar ban yememek adına bilgisayara yüklemeden önce format atmalı mıyım? Eğer atmalıysam C: D: tüm disklere mi atmalıyım?

benim 28 mart dediler ben 5 şubat beri format atıp oynadım büyük ihtimalle yanlışlıkla açıldı benim halada oynuyorum

Merhabalar, dört ay önce hile kullandığım için hwid yasaklaması almıştım, banın süresi 2 hafta önce bitti valorant hala yüklü değil tekrar ban yememek adına bilgisayara yüklemeden önce format atmalı mıyım? Eğer atmalıysam C: D: tüm disklere mi atmalıyım?
hile spoofer kalıntısı vs. yoksa atmana gerek yok. Eğer varsa atmanı kesinlikle öneririm silsen bile kalıntıları kalabilir.

Merhabalar. Genelde hiç bir şey yapmanıza gerek yok.
Valorant zaten bu konuda açıklama yaparken 4 ay sonra başka bir hesap ile doğrudan oyunumuzu oynayabilirsin diyor. ve sonuna da ekliyor. bir kaç gün gecikme yaşanabilir endişe etme.
Yani bir şey yapmaya gerek kalmadan format vesayre atmadan oyuna giriş yapıp oynayabilirsin. ancak sana tavsiyem hile dosyaların templerde kalmış olabilir. arka planda gizliden gizliye çalışıyor olabilir. işlemler sekmesini kontrol ettiğinde çıkmasa bile valorant dosyaları arasına bile sızmış olabilir. defender kapatıp girersin farkında olmadan defender de engelleyemez bu dosyaları ve vanguard tekrar algılayıp tekrar ceza verebilir.

Bu nedenle küfürden hakaretten 3. parti program kullanmadan ban yediysen ban süren dolduğunda formata gerek yok. ancak hile nedeniyle ban yediysen dediğim gibi o hile dosyaları kolay kolay silinmiyor bilgisayardan. bu nedenle temiz bir format at. sistemin kurulu olduğu diske atsan yeterli. ancak valorant d de ise hem valorantın kurulu olduğu diske hem de sistemin kurulu olduğu diske temiz bir format at (sıfırla değil, doğrudan format) sonra oyuna girebilirsin. he bu süre zarfında spoofer attıysan diskinin eski serialini kopyaladıysan onunla tekrar değiştirmeni tavsiye ederim.

eklemeyi unuttum. kalıcı ban yemiş hesabına bir daha girmeyi deneme. ona girince bu sefer diğer hesabında ban yediğini söyleyenlerin sayısı epey fazla. hatta hwid yemeden van 5 ile oyundan atılıp başka hesaptan oynayan, ancak ban yemiş hesaba tekrar girmeye çalışınca hwid yemiş insanlar da var. bu nedenle eski hesaba acaba banı açılmış mıdır bi deneyim mi diye düşünüp de girme. emin ol bir daha açılmayacak o hesap.

Bittikten 2 hafta sonda girmiştim bi ara sorun olmamıştı

Bittikten 2 hafta sonda girmiştim bi ara sorun olmamıştı
kesin ban yersin, garanti ban yersin diye bir şey yok zaten. bizim ki sadece önlem almak. arkaplanda çalışan bir hile dosyasını vanguardın tespit etmemesi çok düşük bir ihtimal. adam ban yemeden önce tüm hileleri tek tek kullanıp da bilgisayarına sızdırmadığı dosya kalmadıysa, format atmak en garanti çözüm. durduk yere riske gerek yok bence.

Eğer ban kalktığı zaman hile ile oyniyacaksan spoofer al öyle hileyle oyna. Makina banlanmasın boşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt