Arıyorum Valorant'ta alacağım priv hile önerisi?

Teşşekürler bakıyorum.
benim tracker

arkadaşımın tracker

beraber oynadığımız trackerlar yazılım iyi oldugunu kd den anlayabilirsin bu kd ile yazılım immoya kadar dayandı rage oynadığımız için immo eloda manuel ban yedik :)

byte software nasıl bilginiz var mı
maalesef hocam o günden sonra hileye hiç bulaşmadım 6 ay valoranta hasret kalmıştım gerçektren istersen paralı hile olsun ister parasız hile olsun ikisindede ban riski var ama macro temelli yazılımlarda sıkıntı çıkmaz recoil trigerr gibi gibi

maalesef hocam o günden sonra hileye hiç bulaşmadım 6 ay valoranta hasret kalmıştım gerçektren istersen paralı hile olsun ister parasız hile olsun ikisindede ban riski var ama macro temelli yazılımlarda sıkıntı çıkmaz recoil trigerr gibi gibi
spoofer kullanarak hileyi kullansak ban yediğimiz zaman spoofer deki id ban yemiyecek mi peki?

tam bilgi sahibi değilim özür dilerim
sanırım hileye hiç bulaşmamak daha iyi gibi gözüküyor çok zahmetli ve pahalı bir iş onun yerine skin almak ve oyunu oynamaya calısmak mantıklı geliyor ama ne bileyim bilemedim hile kullanıp uzun yıllar ban yemeyenleri görünce bir bakayım dedim ama zahmetli bir işmiş.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt