valorant tr sunucusunda varsan görebilirsin yeni sistem gelmiş bende o siteyi arıyorumyeni mi getirmişler premate.gg vardı hocam zaten
valoranttr sunucusunda yokum çünkü discord kullanmıyorum nasıl bir sistem gelmiş ufak bahseder misinizvalorant tr sunucusunda varsan görebilirsin yeni sistem gelmiş bende o siteyi arıyorum
Buldumvaloranttr sunucusunda yokum çünkü discord kullanmıyorum nasıl bir sistem gelmiş ufak bahseder misiniz
premate.gg dışında gayet güzel olmuş gerçekten güzel düşünülmüş buradan bulamıyor musunuz oyuncu problem nedirBuldumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirDeğişik Bi Sistem Discorddan Bota Birleştirmişler Güzel Olmuş
Geliyor ya Troll yada oyunu bilmeyenler geliyor o yüzdenpremate.gg dışında gayet güzel olmuş gerçekten güzel düşünülmüş buradan bulamıyor musunuz oyuncu problem nedir
hem tracker gibi bişi var hesabını giriş yapıyo çok güzel bi sistempremate.gg dışında gayet güzel olmuş gerçekten güzel düşünülmüş buradan bulamıyor musunuz oyuncu problem nedir
bunda aynen riot hesabın ile giriş yapman gerekiyor fark ettim onu giriş yapmayı deneyince güzel olmuş gerçektenGeliyor ya Troll yada oyunu bilmeyenler geliyor o yüzden
hem tracker gibi bişi var hesabını giriş yapıyo çok güzel bi sistem
Tracker Mantığı Olmuş Açıkcası son Oynadığın Maçı kda görüdümbunda aynen riot hesabın ile giriş yapman gerekiyor fark ettim onu giriş yapmayı deneyince güzel olmuş gerçekten
bunda aynen riot hesabın ile giriş yapman gerekiyor fark ettim onu giriş yapmayı deneyince güzel olmuş gerçekten