Valorant Yeni TPM Sistemini PC'ye değil Hesaplara atıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uniks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uniks

Master Üye
Merhabalar. Bugün sabah uyandığımda valorant girmeye çalıştığımda TPM CSM şartı koyduğunu gördüm. Güç bela spoofumu bunlar açıkken atmayı başardım Ancak bu sefer de valorant secure boot enabled hatası verdi. Meğerse Spoof tpm.msc kısmını windowsdan devre dışı bırakıyormuş. Yani yine sonuç 0

Şu anda TPM - CSM - SECURE BOOT full açık.
Spoof atıyorum tpm csm uyarısını kaldırıyorum. Secure boot uuyarısını bir türlü kaldıramadım. Her türlü valoranta girmeme müsade etmiyor. Bir kaç bypass demesi de yaptım.

Türlü türlü şeyler denedikten sonra şöyle bir durum ile karşılaştım ve sizinle paylaşmak istiyorum.

Bu uyarıyı bilgisayara değil, Hesaplara atıyor. Çünkü bronz 1 hesabım ile girmeye çalıştığımda sorunsuz giriyorum. Diamond hesabımla girmeye çalıştığımda maalesef giremiyorum. Ayrıca hile açmadığım hesaplarımda da rahat oynayabiliyorum. girebiliyorum. Hile açtığım bronz 1 hesabımla da giremiyorum. yani baya bi karışık bir durum. Biraz aşağıda anlatmaya çalışacağım. Tpm Hatası almadan oyuna girip oynayabilmenin yolunu yazıyorum.

HANGİ HESAPLARLA TPM HATASI ALIRSINIZ?

Diamond elo üzeri hile aç ya da açma tpm hatası alırsın.
Hile açılmış ve Kill sayının çok fazla olduğu 3-4 maç attıysan elon gümüş bile olsa tpm hatası alırsın
Kısacası bir şekilde kendi elondan daha yüksek elolara ulaşabilecek şekilde MMR yükselttiysen TPM Hatası alırsın.
tpm hatası aldıysan başka bir hesaba girip oynayabilirsin. formata gerek yok .

VE DİKKAT. HESABA BİR KERE GİREYİM HİÇ KAPATMADAN OYNARIM DİYE BİR ŞEY YOK.

Çünkü Valorant Belirlenmiş bir KDA ve HS oranına ulaştığınızda Oyunu donduruyor. Oyun sonu bir türlü lobiye geçemiyorsunuz. Haritanın logosunda kalıyor ve lobiye geçmiyor. Mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak istediğinizde TPM hatasını veriyor.

TPM Hatası vermeye başlayan ve tpm hatası vermeyen hesaplar.
adrossiell cristiano-rossi06 - Bronz başlattım. gold sonrası oyundan attı ve tpm hatası vermeye başladı.
fauconpelerin40 Julotalberto40 - Yüksek mmr ve hiç giremedim.

xalpy3 im292004 bu da şu anda hiç bir şekilde tpm hatası vermiyor. girebiliyorum. Ancak muhtemelen sınırdayım. 1-2 saat oynasam oyundan atar ve tpm hatası verir.

Kısacası tpm hatasının bilgisayara değil, hesaplara atılmış olduğu da bu şekilde ıspatlanıyor.
İyi oyunlar herkese.

Alakası yok tüm hesaplar da alıyorum herkes için geçerli TPM ve Secure Boot olayı ama benim için sadece TPM'i açmam yetiyor

Merhabalar. Bugün sabah uyandığımda valorant girmeye çalıştığımda TPM CSM şartı koyduğunu gördüm. Güç bela spoofumu bunlar açıkken atmayı başardım Ancak bu sefer de valorant secure boot enabled hatası verdi. Meğerse Spoof tpm.msc kısmını windowsdan devre dışı bırakıyormuş. Yani yine sonuç 0

Şu anda TPM - CSM - SECURE BOOT full açık.
Spoof atıyorum tpm csm uyarısını kaldırıyorum. Secure boot uuyarısını bir türlü kaldıramadım. Her türlü valoranta girmeme müsade etmiyor. Bir kaç bypass demesi de yaptım.

Türlü türlü şeyler denedikten sonra şöyle bir durum ile karşılaştım ve sizinle paylaşmak istiyorum.

Bu uyarıyı bilgisayara değil, Hesaplara atıyor. Çünkü bronz 1 hesabım ile girmeye çalıştığımda sorunsuz giriyorum. Diamond hesabımla girmeye çalıştığımda maalesef giremiyorum. Ayrıca hile açmadığım hesaplarımda da rahat oynayabiliyorum. girebiliyorum. Hile açtığım bronz 1 hesabımla da giremiyorum. yani baya bi karışık bir durum. Biraz aşağıda anlatmaya çalışacağım. Tpm Hatası almadan oyuna girip oynayabilmenin yolunu yazıyorum.

HANGİ HESAPLARLA TPM HATASI ALIRSINIZ?

Diamond elo üzeri hile aç ya da açma tpm hatası alırsın.
Hile açılmış ve Kill sayının çok fazla olduğu 3-4 maç attıysan elon gümüş bile olsa tpm hatası alırsın
Kısacası bir şekilde kendi elondan daha yüksek elolara ulaşabilecek şekilde MMR yükselttiysen TPM Hatası alırsın.
tpm hatası aldıysan başka bir hesaba girip oynayabilirsin. formata gerek yok .

VE DİKKAT. HESABA BİR KERE GİREYİM HİÇ KAPATMADAN OYNARIM DİYE BİR ŞEY YOK.

Çünkü Valorant Belirlenmiş bir KDA ve HS oranına ulaştığınızda Oyunu donduruyor. Oyun sonu bir türlü lobiye geçemiyorsunuz. Haritanın logosunda kalıyor ve lobiye geçmiyor. Mecburen oyunu kapatıp tekrar açmak istediğinizde TPM hatasını veriyor.

TPM Hatası vermeye başlayan ve tpm hatası vermeyen hesaplar.
adrossiell cristiano-rossi06 - Bronz başlattım. gold sonrası oyundan attı ve tpm hatası vermeye başladı.
fauconpelerin40 Julotalberto40 - Yüksek mmr ve hiç giremedim.

xalpy3 im292004 bu da şu anda hiç bir şekilde tpm hatası vermiyor. girebiliyorum. Ancak muhtemelen sınırdayım. 1-2 saat oynasam oyundan atar ve tpm hatası verir.

Kısacası tpm hatasının bilgisayara değil, hesaplara atılmış olduğu da bu şekilde ıspatlanıyor.
İyi oyunlar herkese.
dayı sen ne yaşıyon amk

Kendi tecrübelerime göre ilk önce dediğin gibi hesaptan hesaba değişirken bir süre sonra her hesapta karşına çıkmaya başlıyor

Bahsettiğim süreç 1 hafta kadar sürüyor ilk başta hesaplarda tpm popup delaya düşüyorsun ardından oyuna bile giremez hale geliyorsun
Yani bir şekilde tpm ve csm güvenlik sistemleri açıkken, microsoftun bu sistemini kırmak gerekiyor ve bu sistemler açıkken serial değiştiren ya da gizleyen bir sistemi yapmak gerekiyor.
peki bu mümkün mü?

çok kolay bir şekilde atlanabiliyor bu ama şuanlık için ileride her hesapta zorunlu hale gelicek eminim

Yani bir şekilde tpm ve csm güvenlik sistemleri açıkken, microsoftun bu sistemini kırmak gerekiyor ve bu sistemler açıkken serial değiştiren ya da gizleyen bir sistemi yapmak gerekiyor.
peki bu mümkün mü?
Şuan bunu yapabilen bir public spoofer duymadım;
Void, Nexus birkaç maçta tekrardan hata aldığınız bir yöntem bulduğunu ancak her seferinde yeniden spoof yapmanız gerektirdiğini söylüyor, VSync keza benzer durumda, Edgey ve Aridek hala üzerinde çalışıyorlar ancak şuan ki durumda:
-Windows ver.
-Tpm
-Secure boot
kontrollerini yapan bir popup mekanizması tüm spooferleri bir süreliğine ring dışı bırakmış gibi görünüyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt