Çözüldü Valorant Yeni Güncellemeyle Çalışan Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERSOYULUBEY

Uzman Üye
merhaba dostlar bugun gelen güncellemeyle mahir hocanın attığı hile dt oldu mahir hoca yenisini paylaşıncaya kadar çalışan free hile önerisi yaparmısınız yada elinde hile olan varsa freeden paylaşabilir mi ? bizde nasiplenelim mahir hocam aynı hileden yine dört gözle bekliyoruz kısaca hile lazım çalışan free @mahircayan

merhaba dostlar bugun gelen güncellemeyle mahir hocanın attığı hile dt oldu mahir hoca yenisini paylaşıncaya kadar çalışan free hile önerisi yaparmısınız yada elinde hile olan varsa freeden paylaşabilir mi ? bizde nasiplenelim mahir hocam aynı hileden yine dört gözle bekliyoruz kısaca hile lazım çalışan free @mahircayan
ne demek dt oldu yauv spoof atıp denıcektım daha

Mahir'de zaten maaşlı çalışan her güncelleme de hile getireyim diye çabalıyor :D 3-5 dolar verin alın kullanın be dostum. Ayrıca dt olmasına gerek yok zaten valorant güncellendi offsetleri gitti.

ne demek dt oldu yauv spoof atıp denıcektım daha
yok knk ugrasma bosuna fıx guncellemden dolayı

Mahir'de zaten maaşlı çalışan her güncelleme de hile getireyim diye çabalıyor :D 3-5 dolar verin alın kullanın be dostum. Ayrıca dt olmasına gerek yok zaten valorant güncellendi offsetleri gitti.
paramız yok hocam sız yapın paylasın ozmn :D mahir hocam candır umudumuz o

yok knk ugrasma bosuna fıx guncellemden dolayı

paramız yok hocam sız yapın paylasın ozmn :D mahir hocam candır umudumuz o
Bedavaya günahımı vermem.

helal paşam ifşa ettin beni adamsın sen kralsın hadi reseller ol takıl rahatsız etme beni
Ne anlatıyon la sen bebe :D Dalga geçtim ne ifşa etmesi seninle mi uğraşıcam. Kime reseller olmuşum ben hayatım boyunca :'D

Mahırcayan bu konusunu görünce schwarz1 sandığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt