Valorant Yeni ban kaldırma Spoof

Selam arkadaşlar dün van 5 den yani delay bandan van 152 ye sistem banına yükseltildim ve bios güncellemesi + format yapmama rağmen hiç bir şekilde çalışmadı üstüne ne kadar uğraşsamda mac fln değiştirdim işlemedi neyse çözüme geçiyoruz:

-1. Adım Valorantı kökten temizlemek
-2. Adım Bios Güncellemesi Yapmak
-3. Adım Bios Güncellemesinden sonra temiz bir flash bellek ile formatlamak
-4. Adım Format attıkdan sonra valorant indirmeden önce AMIDEVIN ile her serialimizi değiştirelim
-5. Adım CRU adlı uygulama ile monitor idmizi değiştirelim
-6. Adım bu en son adım Volumeid64 ile Bütün disklerimizin seriallerini sıfırdan değiştirelim ve dikkat edin oranlar yakın olmasın!

Bu işlemler bittikden sonra oyuna girebilirsiniz arkadaşlar van5 delaya düşersiniz delaydanda raid ile rahatlıkla kurtulursunuz :talonheart:

Dikkat Benim anakartım Msi A520-MA-PRO
asus anakartım var delaydan raidle kurturulmuyor :(

anakartın çokmu eski
2 yıl önce almıştım pcyi CPU Z den baktım şimdi MS-0C92F modeli bu yazıyor biosta en son date 07.00.2021 yazıyor bios update yapmadan serial değiştiremiyor muyuz yaklaşık 1 haftadır giremiyorum oyuna hwid bandan dolayı.

Son düzenleme:
Seri no değiştiriyorum benim pcde eror diyo değişmiyo bide sero no da t.o.m gibi seyler yazıyor

AMIDEWIN bende çalışmıyor msi h510m-a pro anakartım var save'e bastığında program kapanıyor.

Selam arkadaşlar dün van 5 den yani delay bandan van 152 ye sistem banına yükseltildim ve bios güncellemesi + format yapmama rağmen hiç bir şekilde çalışmadı üstüne ne kadar uğraşsamda mac fln değiştirdim işlemedi neyse çözüme geçiyoruz:

-1. Adım Valorantı kökten temizlemek
-2. Adım Bios Güncellemesi Yapmak
-3. Adım Bios Güncellemesinden sonra temiz bir flash bellek ile formatlamak
-4. Adım Format attıkdan sonra valorant indirmeden önce AMIDEVIN ile her serialimizi değiştirelim
-5. Adım CRU adlı uygulama ile monitor idmizi değiştirelim
-6. Adım bu en son adım Volumeid64 ile Bütün disklerimizin seriallerini sıfırdan değiştirelim ve dikkat edin oranlar yakın olmasın!

Bu işlemler bittikden sonra oyuna girebilirsiniz arkadaşlar van5 delaya düşersiniz delaydanda raid ile rahatlıkla kurtulursunuz :talonheart:

Dikkat Benim anakartım Msi A520-MA-PRO
Bu şekilde van152 kalkıyor Delay ban kalkmıyor raid yapsanda yani bende kalkmadı gigbayt var bende

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt