Valorant Yeni ban kaldırma Spoof

Leander

Gold Üye
Selam arkadaşlar dün van 5 den yani delay bandan van 152 ye sistem banına yükseltildim ve bios güncellemesi + format yapmama rağmen hiç bir şekilde çalışmadı üstüne ne kadar uğraşsamda mac fln değiştirdim işlemedi neyse çözüme geçiyoruz:

-1. Adım Valorantı kökten temizlemek
-2. Adım Bios Güncellemesi Yapmak
-3. Adım Bios Güncellemesinden sonra temiz bir flash bellek ile formatlamak
-4. Adım Format attıkdan sonra valorant indirmeden önce AMIDEVIN ile her serialimizi değiştirelim
-5. Adım CRU adlı uygulama ile monitor idmizi değiştirelim
-6. Adım bu en son adım Volumeid64 ile Bütün disklerimizin seriallerini sıfırdan değiştirelim ve dikkat edin oranlar yakın olmasın!

Bu işlemler bittikden sonra oyuna girebilirsiniz arkadaşlar van5 delaya düşersiniz delaydanda raid ile rahatlıkla kurtulursunuz :talonheart:

Dikkat Benim anakartım Msi A520-MA-PRO

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konudakı ıslemler GIGIBYTE MSI A & B serılerının bazılarında rahatlıkla ıs gorecektır Inysıde / asus / asrock / dell kullanıcıları ıcın %50 ıhtımal ıle etkı gorebılırsınız

Eski taktikler ile aynı bir farkı olacağını pek sanmıyorum

deneyip dönüş yapın arkadaşlar lütfen

Raid işe yaramıyorsa yeni bir ssd almak işinizi görecektir bilginize..

Selam arkadaşlar dün van 5 den yani delay bandan van 152 ye sistem banına yükseltildim ve bios güncellemesi + format yapmama rağmen hiç bir şekilde çalışmadı üstüne ne kadar uğraşsamda mac fln değiştirdim işlemedi neyse çözüme geçiyoruz:

-1. Adım Valorantı kökten temizlemek
-2. Adım Bios Güncellemesi Yapmak
-3. Adım Bios Güncellemesinden sonra temiz bir flash bellek ile formatlamak
-4. Adım Format attıkdan sonra valorant indirmeden önce AMIDEVIN ile her serialimizi değiştirelim
-5. Adım CRU adlı uygulama ile monitor idmizi değiştirelim
-6. Adım bu en son adım Volumeid64 ile Bütün disklerimizin seriallerini sıfırdan değiştirelim ve dikkat edin oranlar yakın olmasın!

Bu işlemler bittikden sonra oyuna girebilirsiniz arkadaşlar van5 delaya düşersiniz delaydanda raid ile rahatlıkla kurtulursunuz :talonheart:

Dikkat Benim anakartım Msi A520-MA-PRO
Şeriat modu açılmış hayırlı olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt