Çözüldü Valorant Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolftutrman3153

Bronz Üye
Arkadaşlar Merhaba Ben osman valorant da yani nası desem 2 3 ay önce valorant sınırsız uzaklaştırma aldım 1 hesaptan başka hesap açtım girdim 2 maç sonra oda banlandı şimdi gupro yu yaptım ondan sonra daha da ban yemedim bugün ban attı değişik bir şekilde ve gupro spoofer çalışmıyor gaylıba

Arkadaşlar Merhaba Ben osman valorant da yani nası desem 2 3 ay önce valorant sınırsız uzaklaştırma aldım 1 hesaptan başka hesap açtım girdim 2 maç sonra oda banlandı şimdi gupro yu yaptım ondan sonra daha da ban yemedim bugün ban attı değişik bir şekilde ve gupro spoofer çalışmıyor gaylıba
Gupro çalışmıyor dt oldumu bilmiyorum kanka forumdaki diğer spooferlara bakmanı öneririm

büyük ihtimal spoofer dt brom tekrar bir spoofer bulman gerekiyor veyahut direkt kasayı değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt