🌟Valorant XR🌟✅Undetected✅💥ESP-Aimbot💥🔥LARIUSWARE🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı satışlar inşallah medusaware gibi olmazsınız adam arsızın önde gideni hilesi kırılıyor paste yaptığı herşeyi belli oluyor üstüne 1 saat sonra yeni sürüm çıkarıyor bu paste değil diye oda paste çıkıyor kırılıp

30 günlük olarak üyeliğimi uzattım insallah uzun ömürlü olur

Hakkını veriyorsa gardaş ellerine sağlık iyi satışlar

Hileyi bir kac gün önce satın aldım. Ürün aşırı kaliteli kullanınca bile hissettiriyor. Hileler yüzünden oluşan fps drop veya ekstra hatalar donmalar yaşanmadı.

Win 11 de stabil hatasız keyifli bir maç deneyimi yaşadım, eğer almayı düşünen veya kararsızlar var ise kesinlikle öneririm.

Ayrıca ilgili yetkililere de teşekkür ederim.Her daim sorularımı anlık olarak cevaplayıp yardımcı oluyorlar.

Detaylı Değerlendirme 9/10

WORKİNG

Avantajları ve Diğer hilelerden farkları:

1-İşletim sistemini yormaması, Fps kaybı yaşatmaması, donma kasma sorunlarına neden olmaması. +2
2-Ext olması canlı yayın ya da ekran kaydı gibi durumlarda hile olduğu görünmemesi. (Twitch,bandicam,discord üzerinde denendi. wh ve fov görünmüyor) +1
3-Stabil bir şekilde çalışması. bir çalışıp bi çalışmama gibi sorunlarının olmaması, kendiliğinden kapanmaması +1
4-Legit ayarlarının bulunması, takım arkadaşlarınız tarafından hile olduğunuzun çok ama çok zor anlaşılması. +3
5-Dilediğiniz tuşa kolay atama ve hızlı bir arayüze sahip olması. Arayüzün F2 ile açılması +1
6-Esp ve aimbot yanısıra sage duvarlarını görme, omen ultisini görme gibi extradan özelliklerin olması. +1

Ayrıca güvenilir satıcı, işini iyi yapan hızlı cevap veren her konuda yardımcı olan bir ekibe sahipler.

Dezavantajları

1-Rcs (sekme kontrol sistemi) bir tık daha iyi olabilir. Ancak Rcs olmadan oynadığım için herhangi bir sorun yaşamıyorum. Rcs olmadan da oluyor yani. -1

Gönül rahatlığı ile satın alıp kullanabilirsiniz.

Diğer Kullandığım Hileler ve Puanlamalarımın bir kısmı

Claras 7/10
Ninjaware Arduino Aimbot 4/10
CodeGreen Spoofer 9/10
Masyaf Temp + Aimbot 9/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt