Valorant Winexp Kullanım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben dandik tracker exesi kullanmistim delaydayim neyi kullanacaginiza dikkat edin aninda ban atiyor
tracker.gg // blitz.gg sormustum riot games e bana blitz.gg kullanımında bir sorun olmadığını ama tracker.gg 3. parti olduğu için riskli tasıdığını belirtmişti
ek olarak winexpde 3. parti bir yazılım ban yiyebilirsiniz dikkatli olun

gerçek 4.3 te hitboxlar büyüyor eğer gerçek 4.3 yapıyorsa ban riski olduğunu düşünüyorum şahsen

3. parti yazılım olarak geçiyor mu bu delay atar mı

tracker.gg // blitz.gg sormustum riot games e bana blitz.gg kullanımında bir sorun olmadığını ama tracker.gg 3. parti olduğu için riskli tasıdığını belirtmişti
ek olarak winexpde 3. parti bir yazılım ban yiyebilirsiniz dikkatli olun
Yaklaşık 1 seneye yakın kullanıyorum herhangi bir banla karşılaşmadım.

Bana sebep oluyor uygulama olmadan yapılıyordu hala yapan varmı bilmiyorum

Bende CS'den Valorant'a geçen bir oyuncu olarak "4.3" ekran yapmaya çalışıyordum. Sonrasında "Winexp" isimli uygulamayla karşılaştım.
1 -) Öncelikle oyunumuzu açıp ayarlardan görüntü ayarını "
Pencereli" yapıyoruz. Ardından 1920x1080 yapıyoruz çözünürlüğü.
2 -) Winexp isimli uygulamayı açıyoruz ve valorant'ı seçiyoruz "
Resimler ile destekledim." Valorant'ı seçtikten sonra aşşağıdaki bölmeden Size & Position'a basıyoruz ve Maximized opsiyonuna tıklıyoruz.
3 -) Ardından aynı sekmelerden Style seçeneğine tıklıyoruz "WS_BORDER" seçeneğinindeki tiki kaldırıyoruz ve işlemimiz bitti oyun artık 4:3
image.png

Size & Position

image.png

Style, WS_BORDER

NOT : VT'de bir kaç tespit çıktı fakat kendimde sorunsuz olarak kullanıyorum genede birisinin kontrol etmesi uygun olur.

YARDIMCI VİDEO :

Altta üstte border kalıyor 1280x1080 de

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt