olum belli olmuyor warpada attı bana dcye gircektimBen dandik tracker exesi kullanmistim delaydayim neyi kullanacaginiza dikkat edin aninda ban atiyor
olum belli olmuyor warpada attı bana dcye gircektimBen dandik tracker exesi kullanmistim delaydayim neyi kullanacaginiza dikkat edin aninda ban atiyor
tracker.gg // blitz.gg sormustum riot games e bana blitz.gg kullanımında bir sorun olmadığını ama tracker.gg 3. parti olduğu için riskli tasıdığını belirtmiştiBen dandik tracker exesi kullanmistim delaydayim neyi kullanacaginiza dikkat edin aninda ban atiyor
Yaklaşık 1 seneye yakın kullanıyorum herhangi bir banla karşılaşmadım.tracker.gg // blitz.gg sormustum riot games e bana blitz.gg kullanımında bir sorun olmadığını ama tracker.gg 3. parti olduğu için riskli tasıdığını belirtmişti
ek olarak winexpde 3. parti bir yazılım ban yiyebilirsiniz dikkatli olun
Bende CS'den Valorant'a geçen bir oyuncu olarak "4.3" ekran yapmaya çalışıyordum. Sonrasında "Winexp" isimli uygulamayla karşılaştım.
1 -) Öncelikle oyunumuzu açıp ayarlardan görüntü ayarını "Pencereli" yapıyoruz. Ardından 1920x1080 yapıyoruz çözünürlüğü.
2 -) Winexp isimli uygulamayı açıyoruz ve valorant'ı seçiyoruz "Resimler ile destekledim." Valorant'ı seçtikten sonra aşşağıdaki bölmeden Size & Position'a basıyoruz ve Maximized opsiyonuna tıklıyoruz.
3 -) Ardından aynı sekmelerden Style seçeneğine tıklıyoruz "WS_BORDER" seçeneğinindeki tiki kaldırıyoruz ve işlemimiz bitti oyun artık 4:3
Size & Position
Style, WS_BORDER
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT : VT'de bir kaç tespit çıktı fakat kendimde sorunsuz olarak kullanıyorum genede birisinin kontrol etmesi uygun olur.
YARDIMCI VİDEO :
Riot fixlemiş winexp'yi artık kullanım dışı diye biliyorum.Altta üstte border kalıyor 1280x1080 de