Valorant Winexp Kullanım

Werpy

discord.gg/caponeservices
Efsane Üye
İletişim
Bende CS'den Valorant'a geçen bir oyuncu olarak "4.3" ekran yapmaya çalışıyordum. Sonrasında "Winexp" isimli uygulamayla karşılaştım.
1 -) Öncelikle oyunumuzu açıp ayarlardan görüntü ayarını "
Pencereli" yapıyoruz. Ardından 1920x1080 yapıyoruz çözünürlüğü.
2 -) Winexp isimli uygulamayı açıyoruz ve valorant'ı seçiyoruz "
Resimler ile destekledim." Valorant'ı seçtikten sonra aşşağıdaki bölmeden Size & Position'a basıyoruz ve Maximized opsiyonuna tıklıyoruz.
3 -) Ardından aynı sekmelerden Style seçeneğine tıklıyoruz "WS_BORDER" seçeneğinindeki tiki kaldırıyoruz ve işlemimiz bitti oyun artık 4:3
image.png

Size & Position

image.png

Style, WS_BORDER

NOT : VT'de bir kaç tespit çıktı fakat kendimde sorunsuz olarak kullanıyorum genede birisinin kontrol etmesi uygun olur.

YARDIMCI VİDEO :

Bende CS'den Valorant'a geçen bir oyuncu olarak "4.3" ekran yapmaya çalışıyordum. Sonrasında "Winexp" isimli uygulamayla karşılaştım.
1 -) Öncelikle oyunumuzu açıp ayarlardan görüntü ayarını "
Pencereli" yapıyoruz. Ardından 1920x1080 yapıyoruz çözünürlüğü.
2 -) Winexp isimli uygulamayı açıyoruz ve valorant'ı seçiyoruz "
Resimler ile destekledim." Valorant'ı seçtikten sonra aşşağıdaki bölmeden Size & Position'a basıyoruz ve Maximized opsiyonuna tıklıyoruz.
3 -) Ardından aynı sekmelerden Style seçeneğine tıklıyoruz "WS_BORDER" seçeneğinindeki tiki kaldırıyoruz ve işlemimiz bitti oyun artık 4:3
image.png

Size & Position

image.png

Style, WS_BORDER

NOT : VT'de bir kaç tespit çıktı fakat kendimde sorunsuz olarak kullanıyorum genede birisinin kontrol etmesi uygun olur.

YARDIMCI VİDEO :

böyle oyunu oynayabilen varmı la

kanka eyvallah bu uygulamayı bilmiyordum bende 4.3 nası yapcam diyorudum çalışıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt