✅Valorant vxKEK- Aimbot, ESP, Radar, Bhop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hile uzun süredir piyasada var güncelleyip paylaşılmış paylaşılan injector kesin olarak dt hile konusunda tam emin değilim
hile dt değil. injector fully dt.
Proje baştan sona dt, driver dedected. İnjector vesaire ile alakası yok driver dedected zaten.
driveri yükleyen kısım inj değil mi zaten? sabahtandır farklı bir inj kullanarak oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok.

Son düzenleme:
kebap

EIwHwY.png

Merhaba CG Üyeleri
Aimbot, ESP, RadarHack, Bhop ve diğer işlevler ile Valorant 2022'de düşmanlarınızı çok uzak bir mesafeden duvarlardan görmenizi sağlayan yeni hile. Bu işlevleri kullanarak düşmanlarınızın tam yerini ve ne yaptıklarını öğrenebileceksiniz. Bu hiledeki menüyü kullanarak, sadece kullanmak istediğiniz özelliklerle oynamak istediğiniz şekilde yapılandırabilirsiniz.

j8i34fz.jpg

Uyarı! : Valorant oyununun oyundan sizi banlamaması için tespit edilemeyen bir enjektöre ihtiyacınız olacak.
Hile Benim Değildir Sorumluluk Almıyorum <3

Bu enjektörü indirmenizi tavsiye ederim: Valorant için (birçok oyuncu tarafından kullanılacağını ve ban alma olasılığının çok yüksek olduğunu unutmayın, riski size ait olmak üzere kullanın)

bqfnuri.jpg

ÖNEMLİ

Hile yalnızca Windows 10'un 1803 ve 1809 sürümlerinde çalışır (belki daha düşük olabilir)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hileyi nasıl kullanacağım

1. Valorant'ta çalışan bir enjektör ile oyuna hile enjekte edin

2. INSERT tuşundaki menüyü açın

3. Menü açıldıysa, hile çalışır, değilse, Windows yapısını veya ayarlarını değiştirerek sorunu çözmeye çalışın.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menü

screenshot-68.webp

WINRAR SIFRESI

123

26.02.2022

❗ Use At Own Risk ❗

v

( Kendi Enjektörünüz Varsa Bunu Kullanmayın )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virüstotal

v

Deneyen var mı riskli mi ?

hile dt değil. injector fully dt.

driveri yükleyen kısım inj değil mi zaten? sabahtandır farklı bir inj kullanarak oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok.
Inject atarken driver kullaniyor, kullandigi driver detected. Hile ud olsa bile duzgun bir injector olmadigi surece ban yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt