cs2 nin valoyu bitirmesi için mekaniklerini değiştirmesi ve ac ı çok iyi yapması gerekValorant vs CS2
Sizce CS2 Valorantkiller mi?
Yeni sürüm CS2 baya geliştirilmiş ve daha valorant tarzında yapılmış, bunun için çoğu kişi CS2 Valorantı bitirir diyorlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim ilk online oyunum Valorant, daha önce online oyun kesinlikle prensip olarak oynamıyordum, ama Valorant bambaşka bir oyun, yetenekler özellikler oyun hızı olsun vs aşığım...Bence valorant oynayan herkes daha önce cs de oynuyordu
Aynen öyle benimkideoyun oynamak istiyorsan cs2 - insanlarla iletişim kurarak oyun oynamak ve eğlenmek istiyorsan valorant. benim düşüncem bu şekilde.
Karşılaştırmak saçma bence ikisi de ayrı oyunlarValorant vs CS2
Sizce CS2 Valorantkiller mi?
Yeni sürüm CS2 baya geliştirilmiş ve daha valorant tarzında yapılmış, bunun için çoğu kişi CS2 Valorantı bitirir diyorlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Değil çünkü piyasada bu tarz box oyunlardan en üstte olan rakip oyun bu ikisi diye biliniyor...Krsi
Karşılaştırmak saçma bence ikisi de ayrı oyunlar
Bu konuda haklısın valorant velet yuvası . Yaş ortalaması küçük . Toxic yuvası . Oyunda kick yok . Mola yok . Acil bir işin çıksa afkden en az 1 saat banlaniyosun şaka gibi .oyun oynamak istiyorsan cs2 - insanlarla iletişim kurarak oyun oynamak ve eğlenmek istiyorsan valorant. benim düşüncem bu şekilde.
Ben afkdan hiç ban yemedim kaç kere elektrik gitti vs, he sürekli afk kalırsan tabi yersin, ama evet kick ve mola olmaması üzücü bir durum ve kayıt izleme yok, oyun bittikten sonra hatalarını incelyim dersen yapamazsın...Bu konuda haklısın valorant velet yuvası . Yaş ortalaması küçük . Toxic yuvası . Oyunda kick yok . Mola yok . Acil bir işin çıksa afkden en az 1 saat banlaniyosun şaka gibi .
Evet ya bende çok korkuyorum fakat biraz denk gelmesi imkansız gibi xdBen afkdan hiç ban yemedim kaç kere elektrik gitti vs, he sürekli afk kalırsan tabi yersin, ama evet kick ve mola olmaması üzücü bir durum ve kayıt izleme yok, oyun bittikten sonra hatalarını incelyim dersen yapamazsın...
Ayrıca burada İngilizce yazanlardan çok korkuyorum forumda, Riotun ajanları olabilir hileleri takip etmek için ve fixlemek için