Çözüldü Valorant vs CS2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hudayk

Gold Üye
Valorant vs CS2
Sizce CS2 Valorantkiller mi?
Yeni sürüm CS2 baya geliştirilmiş ve daha valorant tarzında yapılmış, bunun için çoğu kişi CS2 Valorantı bitirir diyorlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?​

Valorant vs CS2
Sizce CS2 Valorantkiller mi?
Yeni sürüm CS2 baya geliştirilmiş ve daha valorant tarzında yapılmış, bunun için çoğu kişi CS2 Valorantı bitirir diyorlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?​
cs2 nin valoyu bitirmesi için mekaniklerini değiştirmesi ve ac ı çok iyi yapması gerek

herkes oynayış tarzına göre cevap vermiş evet cs go nun cs2 ile pek bir farkı yok sadece yukarda yapılan yorumdaki gibi source ile editlenmiş hali lakin eğer hile ile giren olduğunda direk buluyorsa hileyi ve o oyunu iptal ediyorsa cs ye geri dönen belirli bir kitle olacağını düşünüyorum valorantın da bir kitlesi var csninde karşılaştırma yapmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum cs oynayan valorantta oynayabilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
oyun oynamak istiyorsan cs2 - insanlarla iletişim kurarak oyun oynamak ve eğlenmek istiyorsan valorant. benim düşüncem bu şekilde.
Bu konuda haklısın valorant velet yuvası . Yaş ortalaması küçük . Toxic yuvası . Oyunda kick yok . Mola yok . Acil bir işin çıksa afkden en az 1 saat banlaniyosun şaka gibi .

Bu konuda haklısın valorant velet yuvası . Yaş ortalaması küçük . Toxic yuvası . Oyunda kick yok . Mola yok . Acil bir işin çıksa afkden en az 1 saat banlaniyosun şaka gibi .
Ben afkdan hiç ban yemedim kaç kere elektrik gitti vs, he sürekli afk kalırsan tabi yersin, ama evet kick ve mola olmaması üzücü bir durum ve kayıt izleme yok, oyun bittikten sonra hatalarını incelyim dersen yapamazsın...
Ayrıca burada İngilizce yazanlardan çok korkuyorum forumda, Riotun ajanları olabilir hileleri takip etmek için ve fixlemek için :)

Ben afkdan hiç ban yemedim kaç kere elektrik gitti vs, he sürekli afk kalırsan tabi yersin, ama evet kick ve mola olmaması üzücü bir durum ve kayıt izleme yok, oyun bittikten sonra hatalarını incelyim dersen yapamazsın...
Ayrıca burada İngilizce yazanlardan çok korkuyorum forumda, Riotun ajanları olabilir hileleri takip etmek için ve fixlemek için :)
Evet ya bende çok korkuyorum fakat biraz denk gelmesi imkansız gibi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt