Phywrk
Prime Üye
- İletişim
en az 300 düşmen lazım senden almaları içinamk senimi kırcaz 15 daha düşim 100 olsun al götür
en az 300 düşmen lazım senden almaları içinamk senimi kırcaz 15 daha düşim 100 olsun al götür
en az 300 düşmen lazım senden almaları için
güven sorunu için bunu diyorsanız evet haklısınız ama başka bir anlam içeriyorsa rica etsem konumdan çıkabilirmisiniz5550 VP + 3400 VP + 1850 VP
85 TL daha ucuza veriyorsun dostum?
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu sitede 1085 TL tutuyor şahıstan almanın güvenilirlik endişesi sadece 85 tl olmamalı. İyi satışlar.
Sizi tanımıyorum ondan dolayı hakkınızda karalama yapamam,başka bir amacım yok;güven faktörünün ehemmiyetine vurgu yaparak 85 tl gibi cüzi miktarın bunu karşılamadığını belirttim. Esenlikler.güven sorunu için bunu diyorsanız evet haklısınız ama başka bir anlam içeriyorsa rica etsem konumdan çıkabilirmisiniz
aga yanlış anlama ama kimse 85 tl için 1000tl sini tehlikeye atmaz onun yerine trednyol vs. ugulamalar sitelere giderler ordan 1085tlye alırlar. Sonuçta kimse seni tanımıyor.güven sorunu için bunu diyorsanız evet haklısınız ama başka bir anlam içeriyorsa rica etsem konumdan çıkabilirmisiniz
haklısınız aslında burası bir hile platformu ticaret değil yani güven meselesi bu konuda kârdan daha baskın size bu konuda hak verebilirim aracı bir kullanıcı , kabul ederlerse yetkililer tarafından ödeme yapılabiliraga yanlış anlama ama kimse 85 tl için 1000tl sini tehlikeye atmaz onun yerine trednyol vs. ugulamalar sitelere giderler ordan 1085tlye alırlar. Sonuçta kimse seni tanımıyor.