sadgebyebye
Efsane Üye
İade söz konusu değil ben 1.5 aydır kullanıyorum 50k üstü vp çekildi hesabıma ve hiç bir şey olmadıknk ban yersek iade yapıyor musun cc ile aldığın çok belli de
İade söz konusu değil ben 1.5 aydır kullanıyorum 50k üstü vp çekildi hesabıma ve hiç bir şey olmadıknk ban yersek iade yapıyor musun cc ile aldığın çok belli de
kanka kartından çektiğin adamın salaklığı demek ki herkes böyle şanslı olmayabilir %50 %50 risk var çok ban yedim ben çektiğim hesaplarla hem forumda bu yasak değil mi cc ile vp alıp satmakİade söz konusu değil ben 1.5 aydır kullanıyorum 50k üstü vp çekildi hesabıma ve hiç bir şey olmadı
Bu işe yeni başlamışsın belli ve bunu paraya çevirmeye çalışıyorsun onada okey de zaten max 3 aydan sonra başlar ban yemeler kesin %100 ban yemezsin diye bir kural asla yok ve dua et bu işlerden başına bir şey gelmez umarımİade söz konusu değil ben 1.5 aydır kullanıyorum 50k üstü vp çekildi hesabıma ve hiç bir şey olmadı
Dünden belli 9 kişiye satış yaptık problem olmadı görücegiz fiyatlar ucuz zaten.kanka kartından çektiğin adamın salaklığı demek ki herkes böyle şanslı olmayabilir %50 %50 risk var çok ban yedim ben çektiğim hesaplarla hem forumda bu yasak değil mi cc ile vp alıp satmak
Hayır yeni başlamadım bundan 4-5 ay önce tüm vpleri ve hesapları satıyordum burada şikayet dahi gitmediBu işe yeni başlamışsın belli ve bunu paraya çevirmeye çalışıyorsun onada okey de zaten max 3 aydan sonra başlar ban yemeler kesin %100 ban yemezsin diye bir kural asla yok ve dua et bu işlerden başına bir şey gelmez umarım
daha dün diyosun kanka yakında şikayetler gelir ban yemeye başlarlar ama neyse kolay gelsin sanaDünden belli 9 kişiye satış yaptık problem olmadı görücegiz fiyatlar ucuz zaten.
Hayır yeni başlamadım bundan 4-5 ay önce tüm vpleri ve hesapları satıyordum burada şikayet dahi gitmedi
Teşekkür ederim iyi forumlar <3daha dün diyosun kanka yakında şikayetler gelir ban yemeye başlarlar ama neyse kolay gelsin sana