Valorant Vortex Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BE | TibetUlubey & Cwubs

Bu seni ilk ve son uyarışım, sen de diğer yol arkadaşların gibi ürününü görme forumda. Bu platform hakkında kulağıma daha fazla şikayet gelsin istemiyorum, iyi forumlar.
ot01r43.jpg
Elinize sağlık ama eski sürüm bu hocam ? :D @Cwubs @TibetUlubey

Bu seni ilk ve son uyarışım, sen de diğer yol arkadaşların gibi ürününü görme forumda. Bu platform hakkında kulağıma daha fazla şikayet gelsin istemiyorum, iyi forumlar.
ot01r43.jpg
Bu egoya bu cevap, muhteşemsiniz valla hocam. Deli taklidi yapması bağırttı ÖCMDÖDLSŞDLFŞGKDŞ

Lisans giriş kısmına rastgele mi yazıyoruz yoksa birşey yazmamız lazımmı ?

Açıklamada da belirttiğimiz gibi, leş.

Arkadaş spooferı görüntü amaçlı satıyor muhtemelen, satın aldıktan sonra bilgisayarınıza bağlanıp amidewin yapıp çıkıyor, bununla da MAC Address değiştiriyor herhalde xD @vortexscript rezil ve kepaze bir pastersın.
Cracklemeyi bilmiyorsan ben ne yapayım kanka? 500kb a cevirmissin 7mb lik programi
Videoda da görüldüğü gibi orjinalinde her şey degisiyor. Eğer senin cracklediginde degismiyorsa sorun sendedir. Ben sadece mac değiştiren spoofer satsam konumu onaylarlar mı sence? Zaten bu tür durumlarda satıcı forumdan uzaklaştırılır.

Son düzenleme:
LarkSharp PekzScript'ten reseller alıyor kral isteseler de kırabileceklerini zannetmiyorum Pekz bu pasterlara benzemez ki zaten Pekz gibi taşaklı emeğiyle bu işi yapan insanlarla dertleri yok bu ikilinin.
Spoofer kendi ürünüm , hile de pekz e bağlıyım.

hocam dosyayi indire basiyorum bir bok olmuyor 2 saattir basiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt