Çalışmıyor Valorant VGC Bypass [HVCI & TPM & SecureBoot]

yorumlarda bir tane yaptım çalıştı diye yorum yok. aksine tüm yorumlar çalışmadığı üzerine ve konu sahibi bir tanesine bile çözümle cevap vermemiş ve konu çalışıyor etiketiyle duruyor......
calismiyo arkadaşta denettirdim hileden sonra tpm yemeye başladi bizde yapamamış olabiliriz

yorumlarda bir tane yaptım çalıştı diye yorum yok. aksine tüm yorumlar çalışmadığı üzerine ve konu sahibi bir tanesine bile çözümle cevap vermemiş ve konu çalışıyor etiketiyle duruyor......
Yorumların %95'i nasıl çalıştırılıyor, yardım eder misiniz, ban yedirtiyor mu gibi saçma sapan sorular boş sorulara destek yok demiştim discordumu verdim 1 kişiye yardım için 27 arkadaşlık isteği geldi, video var halen çalıştıramıyorlar python path'i kurup modül yüklemeyi bilmeyende kullanmasın yapacak birşey yok.

calismiyo arkadaşta denettirdim hileden sonra tpm yemeye başladi bizde yapamamış olabiliriz
Çalışıyor dostum az önce çıkış yaptım valoranttan, programı aç valoranta giriş yapın ardından popup gelince 1'e basıp bypasslayın bitincede tamam'a basıp oyuna giriş yapın.

Yorumların %95'i nasıl çalıştırılıyor, yardım eder misiniz, ban yedirtiyor mu gibi saçma sapan sorular boş sorulara destek yok demiştim discordumu verdim 1 kişiye yardım için 27 arkadaşlık isteği geldi, video var halen çalıştıramıyorlar python path'i kurup modül yüklemeyi bilmeyende kullanmasın yapacak birşey yok.

Çalışıyor dostum az önce çıkış yaptım valoranttan, programı aç valoranta giriş yapın ardından popup gelince 1'e basıp bypasslayın bitincede tamam'a basıp oyuna giriş yapın.
video yok arşivlenmmiş oynatılamıyor diyor

bir kaç dakika sonra oyundan atmıyor mu bu method

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
benim konu yemeyecekti ya..

deneyen varmı çalışıyosa ona göre arkadaşıma yapacam yarın

VALORANT VANGUARD BYPASS
HVCI & TPM & SB
- -
pip install psutil
pip install ntplib

KULLANIM:
1 - Öncelikle programı açın
2 - Ardından bekleyin ve sizden valorantı açmanızı istediğinde açın ve oyuna giriş yapın.
3 - Oyuna giriş yaptıktan sonra konsol veya oyundan hiçbirşey yapmayın popup gelene kadar bekleyin.
4 - Ardından popup gelince 1'i seçin ve bypass tamamlandı denilince popup'tan tamam'a basın ve oyuna giriş yapın.
[ GEREKSİZ SORU SORANLARA DESTEK YOK ]
➡️ ⬅️

lisans dogrulanamadi diyor

that copy paste from unknowcheat

SusPendThereads

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt