VALORANT | Vanguard Free Spoofer | No Windows reinstall

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biosu kesinlikle farklı sürümemi güncellememiz lazım yoksa aynı sürüme güncellersekte işe yararmı ?
Denemekte fayda var dediğim özellikleri kapatırsan pekte bir sorun olacağını düşünmüyorum her halükarda BIOS ID'Sİ yenilenmiş oluyor.

Ban kalkacağını sanmıyorum değiştirdiği şeyler amidewin ile anakart seri no değiştirme mac bir de volume id bunu programa dökmüşler

biosu kesinlikle farklı sürümemi güncellememiz lazım yoksa aynı sürüme güncellersekte işe yararmı ?
Aynı sürme güncelleme dediğinde birşey olmaz ki nasıl desem a harfi geçen yerde kontrol sağlar, a harfi zaten der başarılı der geçer en iyisi bir üst yada bir alt sürme güncellemek

Ban kalkacağını sanmıyorum değiştirdiği şeyler amidewin ile anakart seri no değiştirme mac bir de volume id bunu programa dökmüşler
Spoofer'i yapan şahıs cleaner ile trace'leri sildiğini ve bilgisayarı formatlamadan kaldırdığını iddia ediyor denemekten zarar gelmez.

uc'de paylaşıldı zaten 3-4 gündür onay bekliyordu orada muhtemelen bir çok kişide çalışmayacaktır artık raidsiz kaldırmak neredeyse imkansız
Disk bilgisi vermeyen ana kartlar için denemeye değer bazı ana kartlarda format ve BIOS update ile kaldırılabiliyor bu ise işi daha da kolaylaştırıyor çalışır ise ne mutlu size :)

İşe yarıyor bir saattir VAL 5 almadım daha öncesinde 20. dakika da alıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt