sizin gibiler efendim sağolsunBende ona dikkat ettim genelde yeni üyelerden geri dönüşler hep
Merhaba
Merhabalar, uzun süredir araştırmalar yaptığım ve en keyifli oyun stabilliğinde bişey ortaya dökmek istedim bu makro bloody ve a4tech mouse kullanan oyuncular için tasarlanmıştır
Özellikler: No Recoil
Lifetime Otomatik renk algılayan triger makro bot satılır adamı gördüğünde üzerine 4 mermi boşaltır sekmeden
Merhaba
Merhabalar, uzun süredir araştırmalar yaptığım ve en keyifli oyun stabilliğinde bişey ortaya dökmek istedim bu makro bloody ve a4tech mouse kullanan oyuncular için tasarlanmıştır
Özellikler: No Recoil
Lifetime Otomatik renk algılayan triger makro bot satılır adamı gördüğünde üzerine 4 mermi boşaltır sekmeden
ipden izliyebilirsinizNedense yorum yazan herkes hesabı yeni açıp direkt buraya koşmuş
buraya gelip üzerime oynamayı bıraksanız güzel olucakipden izliyebilirsiniz
bak arkadaşım youtubeden ve farklı forum sitelerinden dc eme bağllanıyorlar forum linki dcemde var müşteriler soru sormuş veya güzel demiş ne oluyor yani buNedense yorum yazan herkes hesabı yeni açıp direkt buraya koşmuş
50 normal kurulumla 70 efendimfiyatı nedir ?
haklısınız fakat bloody yazılımında herhangi bir ban söz konusu bile değildirvolarant hile kullanmak bazı riskleri beraberinde getirir mesala sınırsız ban yemek gibi o yüzden ban yedim neden yedim diye sorgulamamak lazım.