#Valorant - Vandal Macro İmmo Elo (#A4Tech,#Bloody) #Makro

Merhaba
Merhabalar, uzun süredir araştırmalar yaptığım ve en keyifli oyun stabilliğinde bişey ortaya dökmek istedim bu makro bloody ve a4tech mouse kullanan oyuncular için tasarlanmıştır
Özellikler: No Recoil

Lifetime Otomatik renk algılayan triger makro bot satılır adamı gördüğünde üzerine 4 mermi boşaltır sekmeden

gayet güzel ve işlevsel bir makro kullanacak arkdaşlara tavsiye edilir

Merhaba
Merhabalar, uzun süredir araştırmalar yaptığım ve en keyifli oyun stabilliğinde bişey ortaya dökmek istedim bu makro bloody ve a4tech mouse kullanan oyuncular için tasarlanmıştır
Özellikler: No Recoil

Lifetime Otomatik renk algılayan triger makro bot satılır adamı gördüğünde üzerine 4 mermi boşaltır sekmeden

baya güzel bir makro bence kaliteli gibi duruyor ve ucuz

beyler ban riski var mı bildiğim kadarıyla macroda yok ama yine de kesin cevap lazım

Nedense yorum yazan herkes hesabı yeni açıp direkt buraya koşmuş :D

ipden izliyebilirsiniz
ipden izliyebilirsiniz
buraya gelip üzerime oynamayı bıraksanız güzel olucak
bak arkadaşım youtubeden ve farklı forum sitelerinden dc eme bağllanıyorlar forum linki dcemde var müşteriler soru sormuş veya güzel demiş ne oluyor yani bu
iyice insanı geriyorsunuz gerçekten yazmak için yazmayın adminmisin modmusun seni ne alakadar eder

volarant hile kullanmak bazı riskleri beraberinde getirir mesala sınırsız ban yemek gibi o yüzden ban yedim neden yedim diye sorgulamamak lazım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt