Çözüldü valorant van152

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hwenzy1

Gold Üye
İletişim
beyler ben şimdi valoranttan ikinci kez ban yedim ilk yedigimde 3 ay sürmüştü şimdi kaç ay sonra kalkar lütfen cevaplar mısınız riot ticketlarıma cevap vermiyor çözüldü yazıp kapatıyor ticketi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

gelirsen ücretsiz yardımcı olmak isterim.​

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
6 ayda olabilir

beyler ben şimdi valoranttan ikinci kez ban yedim ilk yedigimde 3 ay sürmüştü şimdi kaç ay sonra kalkar lütfen cevaplar mısınız riot ticketlarıma cevap vermiyor çözüldü yazıp kapatıyor ticketi
bilmeden konuşmuş biri. 4 ay sonra kalkar banın. riota ticket açarak da kalan süreyi öğrenebilirsin

beyler şimdi bilen yaşamış biri cevaplayabilirmi ban sayısı farketmeksizin 4 aymı atıyor 3. veya 4. banda damı 4 ay sonrasında kalkıyor

beyler şimdi bilen yaşamış biri cevaplayabilirmi ban sayısı farketmeksizin 4 aymı atıyor 3. veya 4. banda damı 4 ay sonrasında kalkıyor
eski laptopumda defalarca ban yedim 4 ay sonra kalkıyor ban

Çözüm
eskiden 3 ay sürüp kalkıyordu fakat şuanda 4 ay içinde kalkıyor direk kaynağını veriyorum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt