AnhurChivas
Gold Üye
1 aydır cg yeni spoof çıkarıyor
Bir kaç yılı daha var :')
1 aydır cg yeni spoof çıkarıyor
@arghon un spoofer konusu var incelemeni tavsiye ederim ücretli de değil ücretsiz spoofer yok diyemezsin yaniMerhabalar, biliyorsunuz ki Valorant oyununda herhangi bir 3. parti yazılım kullanınca HWID(Hardware ID) yasaklaması alabliyorsunuz. Bu durumu çözmeyi bilmeyen çoğu insan var. Anlatalım:
Eğer manual yasaklanırsanız yani herhangi bir yetkili tarafından yasaklanırsanız sadece hesabınız yasaklanıyor. Eğer 'VANGUARD' herhangi bir 3. parti yazılım kullanıldığını tespit ederse direkt Donanım(HWID) yasaklaması yersiniz. Donanım yasaklamasını kaldırmanın bildiğim kadarıyla 3 yolu vardır:
1- Bilet Göndermek: 3 yöntemin içerisinde en kolay ve en etkili, kesin yöntemdir. Öncelikle bu linkten: 'Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir' 'VAN152' hatasını aldığınız hesaba giriş yapıp bir talep gönderin altından "bireysel askıya alınma ve kısıtlamarla ilgili konuş" seçeneğine basıyorsunuz ve gelen forumu dolduruyorsunuz. Açıklamaya da şunun gibisinden bir şeyler yazıyorsunuz: "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" sonra size geri dönüş geliyor, 3 ay gibi bir sürede 'Donanım' yasaklanmanız kaldırılıyor. Biletime gelen cevap: "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir" (HWID Spoofer kullanmazsam, benim 'Donanım' yasaklanmam 20 Mayıs 2021 tarihinde kalkıyor.)
2- HWID Spoofer: Eğer sağlam bir 'HWID Spoofer' bulabilirseniz donanım kimliklerinizi değiştirip donanım yasaklanmanızı kaldırabilirsiniz. (şu anda ücretsiz HWID Spoofer'lar hiçbir şekilde işe yaramıyor, ileride çıkarsa bilemem. Yarıyor diyen varsa da yalan atıyordur. Sahte puştlara aldırış etmeyiniz!
3- Cihazınızın Parçalarını Değiştirmek: 'Anakart' veyahut 'Anakart'ın üzerindeki birkaç parçayı değiştirerek 'Donanım' yasaklanmanızı kaldırabilirsiniz. Ya da tamamen cihazınızı yani bilgisayarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.
Umarım açıklayıcı olmuştur. İyi forumlar... -Prepared by LeftCaps
evet ne zaman gelir ? blogdaki methodlar yaramıyoryeni spoofer ne zaman gelir tahmini
2 ay bekle anca gelir ben 1 ayı geçti bekleme yaniyeni spoofer ne zaman gelir tahmini
geliyor denemelere başladılar şu an en geç 2 güne geliryenisi gelicek diyorlar beklemedeyiz ama hayırlısı
başka bir konuda da yazmıştım arkadaş ortamıyla giriyorduk fare yazılımından ban yedim.. işbaşı yapmadan oynayalım diyorum bakalım hayırlısı. bilgisayara format attım opera gx, winrar, office 2016, discord, spotify, epic games var pustum spoofer açılınca kurmayı bekliyorum ama windowsu crackledim umarım onu bile algılayıp tekrar ban yememgeliyor denemelere başladılar şu an en geç 2 güne gelir