İnceleniyor valorant van102 fix atıcı

Lan ne alaka -102'nin ip ile alakası ne emularda bilgin yoksa yorum yapma bari aq

Baya cahilsinjz

Baya cahilsinjz
dostum 2 gram aklın yok galiba cahil diyor bide aptala bak bu emulatorunda van 102 yi fixlemiyor van 102 yedikden sonra hesaba giremiyorsun ya batı actıkdan sonra hesaba 15 20 dk beklemeden geri girebilmeni sağlıyor 2 dakka batı incelesen anlardın zaten konuda boş yere açılmış

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bat nası 102 fixlicek anasını satıyım dua mı ediyo bat
kanka cmd gibi cmd den ip reset atma var ya onda komutla yapıyon bu oto yapıyo hiç bi farkı yok sadece daha kısa

dostum 2 gram aklın yok galiba cahil diyor bide aptala bak bu emulatorunda van 102 yi fixlemiyor van 102 yedikden sonra hesaba giremiyorsun ya batı actıkdan sonra hesaba 15 20 dk beklemeden geri girebilmeni sağlıyor 2 dakka batı incelesen anlardın zaten konuda boş yere açılmış
konuyu konu olsun diye açtım ztn cmd de yapılan ip reseti burda daha hızlı yapıyosun sadece

102 yedikten sonra hesaba giremiyormusun olm sen salakmisin senin emun 102 den sonra tempe dusuruyosa biz napak amk cahili

102 yedikten sonra hesaba giremiyormusun olm sen salakmisin senin emun 102 den sonra tempe dusuruyosa biz napak amk cahili
102 den sonra hesaba giremiyomusun AQIJRFJWAQERJIQWERQWERQWERQWERWQERWQERJIWERREWFAJEFIWWAERQ abi çıldırtıcak beni cahil diyo bide mk server side ye takılıyon da kanka 15 20 dk sonra geçiyo ya kanka RFAQWRQWREQRWEQWREWERQ vallah s0lak mk

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyimisin kanka sen bütün emularda öyle begininkinte bile 102 yiyince oyun geri alıyo sonra bida yiyince almıyo giremiyon oyuna tekrar 102 atıyo sonra beklemen yada hesap değişmen gerkiyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt