deniyorumbios up/down
daha önce aynı hatayı bende aldım riot ekibi bunu yapmamı istedi gotumden element uydurmuyorumBios menüsüne gir. SecureBoot kısmına gel, aktif et ve tüm secureboot keylerini sıfırla / sil düzelir. Bios up/down ile alakası yok. Ardından kapatıp devam edebilirsin.
Sen uydurmuyorsun ama riot ekibi uydurmuşdaha önce aynı hatayı bende aldım riot ekibi bunu yapmamı istedi gotumden element uydurmuyorum
keyleri sildim yine olmadı dcden yardımcı olurmusunSen uydurmuyorsun ama riot ekibi uydurmuş
Sildiğinde hala düzelmiyorsa secure boot aktif ederek yukarıda ki arkadaşın dediği gibi önce bios versiyonu değiştirip deneyebilirsin. Bunun yanında bios sıfırlama ve bios pili çıkarıp takma yöntemleride denenebilir. Genel olarak secureboot üzerinde kernel işlem olduğunda bu hata çıkıyor. Keylere müdahale olduğunda. Discorddan yardımcı olamam müsait değilim.keyleri sildim yine olmadı dcden yardımcı olurmusun
olmadı.Sildiğinde hala düzelmiyorsa secure boot aktif ederek yukarıda ki arkadaşın dediği gibi önce bios versiyonu değiştirip deneyebilirsin. Bunun yanında bios sıfırlama ve bios pili çıkarıp takma yöntemleride denenebilir. Genel olarak secureboot üzerinde kernel işlem olduğunda bu hata çıkıyor. Keylere müdahale olduğunda. Discorddan yardımcı olamam müsait değilim.