Valorant VAN 152 Valorant Bir Bağlantı Hatasıyla Karşılaşıldı Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu silver üye işide biraz forumda aktiflik yarattı yoksa önceden sadece okumaya gelirdik

hwid ban yemişsin, galiba format atıp yeni hesapla giriş yaptığında kalkıyor dene istersen.

format atınca düzeliyor kardeş bende de oldu bu hata formatla hallettim

en iyiçözüm format atmak sıfır hesap açmak............
hwid ban yemişsin, galiba format atıp yeni hesapla giriş yaptığında kalkıyor dene istersen.
format atınca düzeliyor kardeş bende de oldu bu hata formatla hallettim
yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın gidin üstteki ne yaazmışsa arasına saçma sapan virgül yerleştirin ama yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın formatla falan düzelmiyor....

Legit oynadıktan sonra ban riskin yok, özellikle takım arkadaşların ölüp seni izlerken hileyi kapatıp oynamanız sizin yararınıza
Bende aynısını düşünüyordum ama 3.parti yazılımdan ban yedim 3.parti yazılım yani hile yazılımı demek
Ne kadar ultra legit oynadığıma güvensemde hile detected olmuş bende detected iken maç atıyordum maleesef ban yedim

Geçmiş olsun kardeşim hwid ban yemişsin foruma göz gezdir bir

I do not really use Nes valo aimbot HWID banned you will really be blessed

çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur 90 gün fazla boşa para vermek de istemiyor insan

yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın gidin üstteki ne yaazmışsa arasına saçma sapan virgül yerleştirin ama yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın formatla falan düzelmiyor....
asıl sen yalan yanlış bilgi paylaşımı yapma kardeşim van 152 hatası aldım hileden dolayı format attım yeni hesap açtım çatır çatır giriyorum tekrardan spoofer falan boş muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt