Berkcandoogan
Bronz Üye
bu silver üye işide biraz forumda aktiflik yarattı yoksa önceden sadece okumaya gelirdik
en iyiçözüm format atmak sıfır hesap açmak............
hwid ban yemişsin, galiba format atıp yeni hesapla giriş yaptığında kalkıyor dene istersen.
yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın gidin üstteki ne yaazmışsa arasına saçma sapan virgül yerleştirin ama yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın formatla falan düzelmiyor....format atınca düzeliyor kardeş bende de oldu bu hata formatla hallettim
Bende aynısını düşünüyordum ama 3.parti yazılımdan ban yedim 3.parti yazılım yani hile yazılımı demekLegit oynadıktan sonra ban riskin yok, özellikle takım arkadaşların ölüp seni izlerken hileyi kapatıp oynamanız sizin yararınıza
asıl sen yalan yanlış bilgi paylaşımı yapma kardeşim van 152 hatası aldım hileden dolayı format attım yeni hesap açtım çatır çatır giriyorum tekrardan spoofer falan boş muhabbetyalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın gidin üstteki ne yaazmışsa arasına saçma sapan virgül yerleştirin ama yalan yanlış bilgi paylaşımı yapmayın formatla falan düzelmiyor....